Anne eli değmiş gibi bir kişisel bakım serisi

7 Mayıs 2024 Saat: 09:33
Anne eli değmiş gibi bir kişisel bakım serisi
Varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren, koşulsuz sevgi ve şefkatle her an yanımızda olduğunu bize hissettirirken aynı zamanda hayata, sorumluluklarına yetişen özel insanların özel günü geliyor. Bu Anneler Günü'nde, her şeye tek başına yetişen anneler

Anneler Günü demek; sonsuz sevgi, özveri ve gayretle bizlere ilk günden ilham olurken her iş ve sorumluluğun yoğun temposuna yetişen, hayattaki ilk yol göstericilerimizin paha biçilemez değerini hatırlamak, kutlamak demek. “Her şeye yetişmek” sözünün karşılığı olan annelerimizin her kişisel bakım ihtiyacına da, kişisel bakım cihazlarında neredeyse bir asırlık deneyime sahip olan Remington’ın tek bir cihazda birçok fonksiyonu barındıran yeni Remington ONE Serisi yetişecek. Düz, dalgalı veya kıvırcık, her saç stiline uygun geliştirilmiş koleksiyonun Remington ONE Dry and Style Hairdryer ve Remington ONE Straight and Curl Styler ürünleri; hem annenizin istediği saç stilini tek bir cihazla, zahmetsizce ve hızlı bir şekilde yapmasını sağlayacak hem de kişisel bakım cihazlarının genel taşıma zorluğu, yer kaplama, zaman harcama gibi problemlerinden kurtaracak.

Çok stilli saç kurutma makinesi

Remington ONE Dry and Style Hairdryer modelinin en önemli özelliği saçlara zarar vermeden, istenen stilde, hassas ve hızlı kurutma yapmak. Cihazın 4 farklı başlığı bulunuyor. En ince ve kısa saç tellerinin dahi elektriklenmesine izin vermeyen, rahatsız edici uçuşmaları önleyen, saçı sabitleyen ve yumuşatan Flyaway Tamer başlık, saçların kendi doğal dalgasında kurumasını sağlayan difüzör başlık, bukleleri belirginleştiren çatal uçlu difüzör başlık ve pürüzsüz şekilde düz bir görünüm sağlayan ince fön başlığı. Her seferinde saçlara 80 milyona kadar iyon dağıtan Çift İyonik Sistem sayesinde elektriklenmeyi önleyen Remington, olağanüstü pürüzsüz ve parlak bir görünüm sağlıyor. Thermacare teknolojisi ise saçların aşırı ısı nedeniyle zarar görmesini engelleyerek daha sağlıklı ve güvenilir deneyim sunuyor.

Düzleştirici ve maşa bir arada

Saçları tek bir cihazla düzleştiren ya da bukleli yapabilen Remington ONE Straight and Curl Styler modeli, düzleştirici ve maşa arasında kolayca geçiş yapmayı sağlayan Flexicovers özelliğine sahip. Cihazın düzleştirici modu tek geçişte saçı düzleştirirken maşa modu saçın iri ya da sıkı bukleli olmasını sağlıyor. Üstelik cihaz 20 saniye gibi kısa sürede ısınıyor ve akıllı ısı ayarı özelliği mevcut.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız