Artık Değişim Ateşini Yakma Zamanı Geldi”

6 Mayıs 2022 Saat: 11:02
Artık Değişim Ateşini Yakma Zamanı Geldi”
İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Değişim Grubu Başkan Adayı Ali Yenidoğan:

İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Değişim Grubu Başkan Adayı Ali Yenidoğan,

Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen Bahar Kokteylinde meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Artık değişim ateşini yakma zamanı geldi” diye konuşan Ali Yenidoğan, 15 Mayısta gerçekleştirilecek seçim öncesinde Yönetim, Disiplin ve Denetleme kurulu adaylarının da tanıtıldığı kokteylde, İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleriyle baharın gelişine hep birlikte merhaba dedi.

Odanın sorunlarının çözümü için birliktelik ve demokrasinin önemine dikkat çeken Ali Yenidoğan, şeffaflık ilkesiyle denetlenebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışını egemen kılacaklarını vurguladı.

KURUMLAR ARASI DİYALOGLARI GÜÇLENDİRECEĞİZ

Gerek oda üyeleri gerekse de diğer STK ve kurumlarla ilişkileri geliştirecekleri vurgusunu yapan Başkan Adayı Ali Yenidoğan “ Yönetime geldiğimizde kurumlarla diyalog ve iletişim bağlarımızı güçlendireceğiz. Gerek kamu, STK'lar, sanayiciler, meslek örgütleri ve gerekse de diğer tüm paydaşlarımızla işbirliği ve iletişimlerimizi güçlendirmek için bir yol haritası belirleyeceğiz.

Artık yönetim anlayışını değiştireceğiz. Yeni bir katılımcı yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Oda meclisini genişleteceğiz ve daha şeffaf bir yapıya kavuşturacağız. Diğer gruplardan seçilen delegeleri, grup idarecilerine yer vereceğiz. Toplantıların canlı yayınlanması sağlayıp daha kontrollü bir şekilde kararlar alacağız” diye konuştu.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK

İzmirde dolaylı çalışanlarda eklendiği zaman 35 bin kişiye yakın bir meslek çalışanı olduğu bilgisini veren Ali Yenidoğan, bu insan kaynağını ve bilgi birikimini örgütlü bir yapıda birleştirerek sorunların çözümü için köprü vazifesi göreceklerini dile getirdi.

Odanın daha da güçlenmesi için, odayla iletişimi kopmuş meslektaşları da yeniden kazanmak istediklerini kaydeden Yenidoğan, ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışla kapılarının herkese açık olacağını vurguladı.

İzmirdeki önemli sayıda oda üyesinin de gücünü arkalarına alarak bir değişim hareketi başlatmak istediklerini vurgulayan Ali Yenidoğan, şunları söyledi: “ Bizler odayla iletişimi kopmuş meslektaşlarımızı da yeniden kazanmak istiyoruz. Dolaylı çalışanları da hesaba katarsak ortalama 35 bin kişiye yakın bir meslek çalışanı söz konusu. Bu önemli bir güç. Bu gücü TÜRMOB'da daha etkili bir şekilde hissettirmek istiyoruz. Böylece sektörün sorunlarına ve haksız rekabete karşı bir duruş sergileyeceğiz. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın TÜRMOB ile E - Birlik online sistemine göre bir fiyat birliği ve istikrarının olması için gerekli denetlemeleri yapacağız. Odamızdan uzaklaşan üyeleri yeniden kazanabilmek için onlarla temas halinde olacağız. Dinamik ve üye odaklı bir yönetimle çalışacağız. Meslektaşlarımızın hukuki süreçlerinde de kurumsal avukatlarımızla yanlarında olduğumuz hissettireceğiz. Nispi temsil anlayışıyla alt kurulları da oda yönetimine kazandıracağız. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz”

DEĞİŞİM GRUBU ADAY YÖNETİM KURULU:

Aday Yönetim Kurulu Listesi: Ertuğrul Davudoğlu, Beyazıthan Güngelen, Ali Yenidoğan, Ayhan Kaya, Hakan Güvener, Sevide Yorgun, Meral Mavi, Latife Kaya Gündüz, Hüseyin Özer Diker

Asil Denetim Kurulu Listesi: Mehmet Deniz Gezer, Şengül Ulutürk, Murat İrem

Disiplin Kurulu: Aslı Enis, Erkan Bozbey, Pervil Koç, Ramazan Ergin, Selda Akpak

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız