Bahçeli’nin neden kolunun sargılı olduğu belli oldu

17 Mart 2024 Saat: 14:41
Bahçeli’nin neden kolunun sargılı olduğu belli oldu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin olağan kongresinde tek aday olarak başkanlık seçiminde yer alıyor. Bahçeli, konuşma yapmak üzere kürsüye kolunda sargıyla çıktı. Bahçeli’nin kolondaki sargıyla ilgili MHP’den açıklama geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin olağan kongresinde tek aday olarak başkanlık seçiminde yer alıyor. Bahçeli, konuşma yapmak üzere kürsüye kolunda sargıyla çıktı. Bahçeli’nin kolondaki sargıyla ilgili MHP’den açıklama geldi.

 

MHP’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Bahçeli’nin kolundaki sargıyla ilgili MHP’den açıklama geldi. Yapılan açıklamada Bahçeli’nin omzunda bir burkulma meydana geldiği belirtildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun."

MHP lideri Bahçeli, Kurultay’da yaptığı açıklamada "Geçenlerde basından öğrendiğim kadarıyla sayın Cumhurbaşkanımızın bir konuşması özellikle sol cenahlarda büyük bir iştah olarak kabul edilmiştir. Buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a seslenmek istiyorum; ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." Dedi.

Bahcli Tweet

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız