Bahçeli'nin Millet İttifakı'nın adayı olmasını beklediği isim

30 Mayıs 2022 Saat: 08:39
Bahçeli'nin Millet İttifakı'nın adayı olmasını beklediği isim
Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, Korkusuz'daki bugünkü yazısında "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını açıklamasını" beklediğini yazdı.

Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, " MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını açıkladığı gün erken seçime gitme çağrısı yapacağı" iddiasını yazdı.

AKP'Lİ KAYNAK ANLATTI

Yarkadaş, Korkusuz gazetesindeki köşesinde geçen hafta kaleme aldığı “ Erken seçim tartışmasını bitirecek anket…’’ başlıklı köşe yazısını hatırlattı.

Bu yazının ardından Ankara’daki birçok siyasetçiden telefonlar aldığını ifade eden Yarkadaş, şunları yazdı:

Ankara’nın deneyimli siyasetçileri, “Tespitler gerçekçi… Seçim tarihini MHP’nin durumu belirleyecek’’ yorumunu yaptı. AKP’nin etkili isimlerinden olan bir kaynağım ise “Yazıda bir eksik var…’’ dedi. Bunun üzerine “O halde eksiği de siz tamamlayın’’ karşılığını verdim. AKP’li siyasetçinin “eksik’’ olarak tarif ettiği nokta “Kılıçdaroğlu faktörü…’’ idi. AKP’li kaynağımın iddiasına göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladığı gün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “erken seçim’’ kararı aldıracak! Kaynağım, “Devlet Bey bu konuda hayli kararlı görünüyor’’ dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız