Benzin vardı da AKP mi içti

17 Haziran 2022 Saat: 14:19
Benzin vardı da AKP mi içti
Vatandaşlar zamlara isyan etmeye devam ediyor. Fatih Portakal her gün art arda gelen zamlara tepki gösterirken gelecek yeni zamları da duyurdu. İşte ayrıntılar...

Vatandaşlar artan gıda fiyatları, ekonomik krize bulunamayan çözüm önerileri, artmayan maaşlar, hükümetin kuru yükselten politikaları yüzünden aylardır zam sağanağı altında ezilen yoksul halk tepki göstermeye devam ediyor.

Akaryakıt zamları halkı da iş yapanları da isyan noktasına getirdi. 84 milyonu önüne katan zam fırtınası en çok pompayı vurdu. Akaryakıt fiyatları 30 liraya dayandı, artış bir yılda yüzde 200’ü geçti.

Kontağı çevirmeye korkan vatandaş tatil planlarını bile ertelerken şehirlerarası otobüslere sürekli zam geliyor. Şirketler de ise zincirleme iflaslar yolda.

Gazeteci Fatih Portakal her gün art arda gelen zamlarla ilgili paylaşımı dikkat çekti. Portakal paylaşımında yeni zamları da duyurdu.

Portakal'ın konuyla ilgili yaptığı paylaşım şöyle;

"Bunu da yaşadım, doğrusu yaşattılar. Benzin istasyonuna yanaştım. Çalışan arkadaş “abi zam geldi de benzin kalmadı, sadece gaz var,” dedi. Benzin alamadan istasyondan ayrıldım. Nokta!

Partili CB her konuştuğunda zam geliyor.
-ev tüpü gecen hafta 20 tl zamlandı
-ayçiçege zam ya geldi ya gelecek
-şeker raflarda yok.ciddi sıkıntı
-ekmeğin 5 tl olması eli kulağında
-pepsi,colaya haftaya %25 zam"

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız