Caz müziğinin duayen ismi Fatih Erkoç Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde

12 Ocak 2023 Saat: 11:07
Caz müziğinin duayen ismi Fatih Erkoç Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde
Türkiye’nin en iyi caz müzisyenleri arasında sayılan usta yorumcu Fatih Erkoç, birbirinden güzel şarkılarıyla 27 Ocak’ta Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde konser verecek. Performansın biletleri Biletinial’da satışa çıktı.

Türkiye’nin lider etkinlik biletleme platformu Biletinial, Fatih Erkoç’u dinleyicileriyle buluşturuyor. 27 Ocak Cuma günü İstanbul  Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde konser verecek olan Fatih Erkoç, muhteşem şarkılarını sevenleri için seslendirecek.

Müziğe 3 yaşında babası Udi Hasan Erkoç’un hediye ettiği kemanla başlayan Fatih Erkoç, İstanbul Belediye Konservatuarı Batı Müziği bölümünde müzik eğitimi aldı. İlk amatör sahne performanslarını, günümüzde de hâlen faaliyetlerini sürdüren ve genelde caz türü müzik yapan ünlü İstanbul Gelişim Orkestrası'nın bünyesinde sergiledi. 20’li yaşlarına girmeden önce,1971'de İstanbul Gelişim Orkestrası ile birlikte “Nihayet” adlı bir albüme imza attı. İlk solo albümü “Yol Verin A Dostlar”ı ise 1988 yazında yayımladı. 6 yıl tromboncu ve solist olarak TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası’nda yer alan sanatçı, birçok kez Eurovision yarışmasına katıldı.

Fatih Erkoç’un muhteşem ses ve yorumuyla kulakların pasını sileceği konserin biletleri tiyatro, sinema, opera, bale, konser ve spor karşılaşmalarının online biletleme platformu Biletinial’da.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız