FİNANS VE BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN ÜNLÜ İSMİ 'KRIPTRADE'DE!

11 Mayıs 2022 Saat: 15:48
FİNANS VE BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN ÜNLÜ İSMİ 'KRIPTRADE'DE!
Kripto para sektörüne iddialı bir giriş yapan 'Kriptrade' yönetim kadrosunu daha da güçlendirdi. Finans ve Bankacılık sektörünün tanınan ismi Serdar Oghan Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başladı.

Güçlü ve nesillerin getirdiği yönetim tecrübesine sahip isimlerden oluşan Kriptrade yönetim kadrosunda Gürhan Çarmıklı Başkan olarak, Oğuzhan Çarmıklı ise Başkan Yardımcısı olarak görev alıyor. Finans ve bankacılık sektörünün uluslararası alanda tanınan isimlerinden Savaş Divanlıoğlu'nun Genel Müdür görevini üstlendiği Kriptrade, kuvvetli ve deneyimli yönetim kadrosu ile dikkat çekiyor.

Finans ve Bankacılık sektöründe 35 yıllık yönetim tecrübesine sahip olan Serdar Oghan, Robert Kolej ve Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra eğitim hayatını University of Notre Dame'da Finans üzerine MBA yaparak tamamladı.

Kariyerinde Merkez Bankası(Para Piyasaları), Garanti Bankası(TMU ve Finansal Kurumlar), Garantibank International NV(Romanya Genel Müdürü) ve Doğuş Holding'de çeşitli yönetim kademelerinde görev alan Serdar Oghan, 1963 doğumlu ve evli.

Kriptrade; güven, istikrar ve saygınlığın çok önemli olduğu kripto para piyasasında dev yönetim kadrosuyla kısa sürede lider kuruluşlardan biri olmayı hedefliyor.

Serdar Oghan'ın Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve başladığı 'Kriptrade' hakkında ayrıntılı bilgi için www.kriptrade.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız