GELİN DAMAT FASHION DAY, İSTANBUL VE FRANKFURT'TA DÜZENLENECEK

16 Ocak 2023 Saat: 13:31
GELİN DAMAT FASHION DAY, İSTANBUL VE FRANKFURT'TA DÜZENLENECEK
Avrupa'nın en büyük gelinlik defiesi 7. Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı gelinlik defilesi bu sene 13 Mart 2023 tarihinde İstanbul Adile Sultan Sarayı'nda, 6 Haziran 2023 tarihinde ise Frankfurt / Almanya Kurhaus Wiesbaden 'de gerçekleşecek.

İstanbul Gelin Damat Fashion Day 7. kez GelinDamat Dergisi imtiyaz sahibi Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde gerçekleşecek.Almanya'da ise Gelin Damat Dergisi Almanya imtiyaz sahibi Ali Şanlıorganizatörlüğünde, Muğurtay yönetiminde yapılacak. İki defilenin dekoreografisini ise Fatih Ömercikoğlu, sunuculuğunu ise Ece Prim ve Burak Törünüstlenecek. Defilelerde Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Şebnem Scheafer, Wilma Ellese,Simge Ünal, gibi birçok yerli ve yabancı ünlü manken podyumda olacaklar.

Muğurtay ve Şanlı yaptıkları ortak açıklama;

"Bu sene Türkiye'nin önde gelen modacıve toptan gelinlik üreticileri ile birlikte sadece ülkemizde değil, Almanya'dada gelinlik modasına yön vermeye hazırlanıyoruz. İstanbul Gelin Damat FashionDay 'de 51 modacının en özel gelinlik tasarımlarını evlenecek çiftlerin vemedyanın beğenisine sunarak bu senenin trendleri belirlemiş olacağız. FrankfurtGelin Damat Fashion Day 'de, Avrupa'da bulunan toptan gelinlik, damatlık veabiye alıcıları ile ülkemizin ve Avrupa'nın üreticilerini bir araya getiriyoruz.Organizasyona katılan gelinlik, damatlık ve abiye üreticileri tasarımlarınımuhteşem defile şovları ile Avrupalı alıcıların beğenisine sunacaklar. Avrupa'danve farklı ülkelerden de firmalar defilede ürünlerini sergileyecekler. GelinDamat Fashion Day 2023 uluslararası boyutta moda, ticaret ve işbirliklerin gelişmesinekatkı sağlayacak. Ayrıca, Gelin Damat Dergisi Almanya yayınımız çok yakında tümAvrupa'da bayilerde satışa sunulacak." dedi.

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız