Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: "Başkanlar kendi dönemlerinden sorumlu tutulmalı"

1 Ocak 2022 Saat: 13:27
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: "Başkanlar kendi dönemlerinden sorumlu tutulmalı"
Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu Hürriyet’e konuştu. Bakan Kasapoğlu, 2021’i değerlendirdi, 2022’den beklentilerini anlattı. Yeni spor yasasından tesisleşmeye kadar birçok konuya değinen Kasapoğlu, "Sadece sporda değil, herhangi bir yapıd

Acı tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bıraktık... 2021’e dair en iyi haber, Covid-19 aşısının bulunması sonucu günlük hayatımızın biraz olsun normale dönmesiydi. Tokyo Olimpiyatları başta olmak üzere 2020 yılında yapılamayan çok sayıda Spor organizasyonu 2021’de gerçekleştirildi. 2021 yılı sporda ülkemiz için de çok yoğun bir dönem oldu. Onbinlerce sporcu, yüzlerce takım, ulusal ve uluslararası yarışmalarda boy gösterdi. Yıl sonu olması vesilesiyle, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir röportaj yaptık. Sayın Kasapoğlu, hem 2021’in değerlendirmesini yaptı hem de başta futbol olmak üzere spor camiasına önemli mesajlar verdi:

Tokyo’da tüm sporcularla gururlandık

· Projelerle ve olimpiyatlarla dolu bir yıldı. Tokyo’da sizi üzen ve en çok sevindiren iki anınızı anlatın desem?

Tokyo hem Olimpiyat Oyunları hem Paralimpik Oyunlar dikkate alındığında hayatım boyunca gururla hatırlayacağım bir süreçti. Sadece elde ettiğimiz rekor başarılarla, madalya sayılarıyla değil. Sporcularımız oradaki duruşlarıyla, örnek davranışlarıyla, temsil yetenekleriyle, dünyaya verdikleri mesajlarla göğsümüzü kabarttı. Buradan sporcularımızın her birine, antrenörlerine ve onları yetiştiren ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Bazı branşlarda son anda kaçan madalyalar da bir burukluk yarattı tabii ama asla üzdü diyemem. Çünkü her iki organizasyonda da tüm sporcularımız, sportif sonuçlardan bağımsız olarak bizi gururlandırdılar.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız