Hülya Avşar’a şok baskın! Sahneden inmedi

14 Mayıs 2022 Saat: 10:39
Hülya Avşar’a şok baskın! Sahneden inmedi
Hülya Avşar'ın sahne aldığı bir mekana polis ekipleri gelerek güvenlik amaçlı kimlik kontrolü yaptı. Programının yarıda kesilmesine bozulan Avşar, sahneden adımını atmadı. Avşar, kontrol bittikten sonra programına kaldığı yerden devam etti.

Hülya Avşar’ın Maslak’ta sahne aldığı mekanda polis ekipleri ‘huzur operasyonu’ kapsamında kimlik kontrolü yaptı. Posta’dan Uğur Alkapar bu kontrol sırasında yaşananları köşesine taşıdı. İşte Alkapar’ın o baskınla ilgili yazısı:

Geçen cumartesi ‘huzur operasyonu’ yapan güvenlik güçleri birçok eğlence mekanını gezip kimlik kontrolü yapmış. 

Hülya Avşar’ın sahne aldığı Maslak’taki ‘Yeni Gazino’ da bu ziyaretlerden payına düşeni almış. Polis mekana girdiğinde ışıkları açtırıp müziği kapattırdığında herkes bir şaşkınlık yaşamış.

En büyük tepkiyi de o sırada sahnede şarkı söyleyen Hülya Avşar vermiş. Programının yarıda kesilmesine çok bozulan Avşar’ı sahneden indirmek istemişler ancak Avşar kızı “Asla inmiyorum, sahnede duracağım” diyerek kontrol bitene kadar ayrılmamış.

Yaklaşık 15 dakika süren bir kimlik kontrolünden sonra polisler mekanı terk edince Hülya Avşar büyük bir profesyonellik örneği gösterip, hiçbir şey olmamış gibi şarkı söylemeye devam etmiş. Alkışlar Hülya Avşar’a!

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız