Kuruluş Osman oyuncusu TRT dizisine geçti!

5 Ağustos 2021 Saat: 11:31
Kuruluş Osman oyuncusu TRT dizisine geçti!
ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman’da Salvador karakterini oynayan oyuncu Latif Koru, yeni sezonda TRT’de yayınlanıcak olan yeni bir dönem dizisi ile dönüş yapacak.

Tekden Film tarafından hazırlıkları titizlikle yapılan “Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli” dizisinin çalışmaları hız kesmenden devam ediyor.

#2
Foto - Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından Dizide yer alacak olan isimlerden birisinin Latif Koru olduğunu duyurdu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından Dizide yer alacak olan isimlerden birisinin Latif Koru olduğunu duyurdu.

#3
Foto - Payitaht Abdülhamid ve Kuruluş Osman gibi ilgiyle takip edilen iki önemli dönem dizisinde rol alan Latif Koru, yeni sezonda “Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli” dizisinde rol alıcak.

Payitaht Abdülhamid ve Kuruluş Osman gibi ilgiyle takip edilen iki önemli dönem dizisinde rol alan Latif Koru, yeni sezonda “Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli” dizisinde rol alıcak.

#4
Foto - Latif Koru’nun dizide oynayacağı karakter de belli oldu.

Latif Koru’nun dizide oynayacağı karakter de belli oldu.

#5
Foto - Oyuncu, TRT dizisinde Yıldırım Beyazıt olarak ekrandaki yerini alacak. Yeni etkileyici bir oyunculuk ve dönem dizisi hikayesi izleyicileri bekliyor olacak.

Oyuncu, TRT dizisinde Yıldırım Beyazıt olarak ekrandaki yerini alacak. Yeni etkileyici bir oyunculuk ve dönem dizisi hikayesi izleyicileri bekliyor olacak.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız