Memorial Sağlık Çalışanları Tiyatro Sahnesinde…

24 Mayıs 2024 Saat: 11:00
Memorial Sağlık Çalışanları Tiyatro Sahnesinde…
Memorial Sağlık Grubu çalışanları tarafından oluşturulan Tiyatro Kulübü, ilk tiyatro oyunu olan “Bir Masalmış Geçen Yıllar” prömiyerini 8 Mayıs’ta Grand Pera Beyoğlu’nda gerçekleştirdi.

Memorial Sağlık Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre, Memorial Tiyatro Kulübü tarafından sahnelenen iki perdelik oyun gösterimi Yeşilçam’ın unutulmaz sahnelerini çok sayıda tiyatro tutkununa yeniden hatırlattı.

Memorial Tiyatro Kulübü’nün izleyicilere duygu dolu anlar yaşattığı sahnelerin kurgu ve yönetmenliğini Sertaç Ayvaz üstlendi. Yeşilçam’ın unutulmaz karakterlerini canlandıran sağlık çalışanları, seyirciden büyük beğeni topladı.

Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bingür Sönmez’in sürpriz konuk olarak katıldığı sahne oyunu, seyircilerin büyük alkışlarıyla sona erdi. Gösteriye katılım için günler öncesinde kayıt yaptıran çalışanlar; komedi türündeki oyunun gösterimine eşleri, çocukları ve sevdikleriyle birlikte izleme fırsatı buldu.

Gösteri sonrasında tiyatro ekibine, Memorial Sağlık Grubu CEO’su Bora Uludüz ve İnsan Kaynakları Direktörü Özlem Çakar tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Sanatın, pozitif ve iyileştirici gücüne inanan ve sanatı, bazı tedavi süreçlerine de entegre eden Memorial Sağlık Grubu, sanata destek misyonunu sürdürmeye devam ediyor. 18 yıldır hasta ve yakınlarını ‘Memorial Sanat Galerileri’ içerisinde yer alan sanat eserleri karşılayan Grup, sanat atölyeleri ile hastalarının iyileşme süresini hızlandırmayı ve hastanede geçirdikleri sürelerde stres seviyelerini azaltmayı amaçlıyor.

 

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız