Önümüzdeki 8 aya dikkat! “Kader süreçlerimiz değişecek”

1 Mayıs 2022 Saat: 13:42
Önümüzdeki 8 aya dikkat! “Kader süreçlerimiz değişecek”
Ünlü Astrolog Özlem Recep, Selin Reyhan’ın Beykent TV’de hazırlayıp sunduğu Dosya programının konuğu oldu. “Güneş ve Ay tutulmalarıyla birlikte önümüzdeki 8 ayı derinden etkileyecek bir döngüye girmiş bulunuyoruz” diye konuşan Recep, “Kader süreçleri

Ünlü Astrolog Özlem Recep, Beykent Üniversitesi tarafından kurulan Beykent TV’nin konuğu oldu. Selin Reyhan’ın hazırlayıp sunduğu Dosya programına katılan Özlem Recep, 30 Nisan Boğa Burcu Güneş tutulması ve 16 Mayıs Akrep Burcu Ay tutulması ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Güneş ve Ay tutulmalarıyla birlikte önümüzdeki 8 ayı derinden etkileyecek bir döngüye girmiş bulunuyoruz” diye konuşan Astrolog Özlem Recep, “Kader süreçlerimiz değişecek. Maddi anlamda kendimizi güvende hissetmek isteyeceğimiz bir döngünün içerisine gireceğiz. İşimizi, evimizi, paramızı ve kendimizi güvende hissetmediğimiz pek çok konunun değişeceği bir döngüye işaret ediyor olacak. Kolay olacak mı elbetteki hayır işin içinde Uranüs var. Beklenmedik olaylar yaşatacak bizlere ancak herkesin gündemi daha rahat bir yaşam alanı nasıl kurarım olacak gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

“UFAK YERLERE GÖÇLER YAŞANACAK”

Şehirlerden daha ufak yerlere göçlerin yaşanacağını belirten Recep, “Genç yeni neslin para kazanmak için yabancı şirketler, yabancı şirketlerin aracılığı ya da eğitim kuruluşları vesilesiyle ülke değiştirme döngülerini duyacağız. İlişkiler güven testinden geçecek. Uzunca zamandır kalbini ciddi beraberliklere kapatanların bir anda şansının döndüğü ve evlilik yapacağı bir döngüye girdiklerini görecekler. Temeli sağlam olmayan her türlü ilişkinin biteceği ve hayatta yeni bir sayfa açarak ilerleneceği özel bir döngüye giriş yapılacak. Eşinin memleketi ya da yaşadığı yer sebebiyle göç edenler olabileceği gibi, beraber farklı bir şehir ya da ülkeye taşınmak isteyenleri göreceğiz. Pek çok kişi haricinde de şirketlerin taşınma ve yer değiştirme alanlarını fark edeceğiz” dedi.

“ÇİFTÇİLİĞİN KIYMETİ ANLAŞILACAK”

Dünya ve finansla ilgili de konuşan Recep, “Dünya çapında devlet liderleri, ünlüler, gazeteciler ve şirket yöneticilerinin de derinden etkileneceği, toprak kazanmak ya da kendi milli güvenlik alanlarını tehdit eden konular karşısında çekinmeden davranmak isteyecekler ve tüm dünyayı etkileyecek girişimler yaşanacak gibi görünüyor. Ünlülerin hayatında sansasyonel haberler duyacağız. Ülkemiz açısından Marmara ve Çanakkale Boğazları etkilenirken, sene sonuna doğru birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken özel bir süreçten geçeceğiz. Tüm Dünya açısından kuraklık ve toprağın önemi, çiftçiliğin kıymeti anlaşılacak. Yeni tarım ve sulama modellemeleri önem kazanacak” ifadelerini kullandı.

TSUNAMİ VE DEPREMLERE DİKKAT

Astrolog Özlem Recep konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Uzayda yeni yaşam alanları fark etme, uzayda yer kapma, uzayda madencilik alanları ve yabancı bilinçlerden alınan haberlerle yer yerinden oynayacak bir döngüye ilerlerken, yeni uydu sistemleri uzaya fırlatılacak. Kullandığımız bilişim sistemlerine elveda demeye hazırlandığımız şu döngüde bilişim sistemlerimizin alt yapıları değişecek. Çok büyük meteorolojik kasırga gibi olayların yaşanacağı, gemi yolculukları sırasında özellikle fırtınaya maruz kalınacak olayları fazlasıyla görürken, hep söylüyorum bu sene ciddi önemli görüyorum tsunami felaketlerine zemin hazırlanan olaylar söz konusu gibi görünüyor. Ayrıca tüm dünyaya depremsellik artacak gibi. Maden kazaları ve patlamalara açık bir döngüden geçerken, volkanik faaliyetlerde artış yapacak. Bunların haricinde uçak ve gemi kaçırma, korsan olayları yaşanacak gibi görünüyor. Yangınlara da çok ama çok açığız. Dikkatli olmalıyız.”

“TIPTA İVME KAZANILACAK”

Sağlık açısından tıpta ivme kazanılacak olayların yaşanacağını söyleyen Recep, “Yeni ilaçlar ve organ nakillerinde yeni teknoloji ve sistemler yüzümüzü güldürecek gibi görünürken, rahim, kolon, lenf kanserleri, böbrek ve böbrek üstü bezlerinde yaşanılabilecek sıkıntılar, Alzheimer, vertigo başlangıçları ve çifte organlarda oluşabilecek rahatsızlıkları görmezden gelmemek gerekir” dedi.

BU AYLARA DİKKAT! “HAYATIMIZ DEĞİŞECEK”

“Mayıs, Haziran, Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında hayatımız bir anda değişecek” vurgusunu yapan Recep, “Mayıs ayında gerçekler karşımıza çıkacak. Haziran ayında hayatımızda evlilik, iş, sağlık açısından yepyeni bir döngünün içinde önümüzü görerek hareket edeceğiz. Mayıs ve Haziran ayında gerçekler karşımızda ne yapacağımızı bilemez halde olabiliriz. Bu aylarda çifte organlar göz, meme, bacaklarda oluşan problemlerinizi görmezden gelmeyin, detaylı sağlık kontrolleri yaptırabilirseniz kan değerleriniz dahil kontrollerinizi yaptırın derim. Mayıs – Haziran ayında görmezden geldiğimiz konular sonbahar ve kış döngüsüyle canımızı çok yakabilir. Hastalıklar büyüyebilir. Sırlar yayılabilir. Eğer ki iş anlaşmalarının zemininde sıkıntılar bulunuyorsa kış döngüsünde hukuksal açıdan problemler yaşanabilir. Mayıs ve Haziran ayında yaşadıklarınızı not alın derim ve görmezden gelmeyin. Sonbahar döngüsündeki olayların ve kaosların zeminini hazırlayan olaylar karşısında hazırlı olmak için” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız