Parti değiştirecek milletvekilleri sorusuna AKP'nin mahremini bilen isimden flaş yanıt

17 Mayıs 2022 Saat: 09:50
Parti değiştirecek milletvekilleri sorusuna AKP'nin mahremini bilen isimden flaş yanıt
Biz zamanlar iktidara yakınlığı ile bilinen anket sahibi olan Mehmet Ali Kulat, önümüzdeki seçimle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Bir dönem AKP'ye yakınlığıyla bilinen MAK Araştırma'nın sahibi Mehmet Ali Kulat, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kendisine sorulan soruları aktaran ve bunlara ‘imalı’ yanıtlar veren Kulat, önümüzdeki seçimler için ‘tersten 2002 seçimi’ değerlendirmesinde bulundu. 2002 seçimlerinde AKP yeni kurulmuş ve tek başına iktidara gelmişti.

"PARTİ DEĞİŞTİRME HAZIRLIĞI OLAN MİLLETVEKİLLERİNİ NEDEN BANA SORUYORSUNUZ?"
Mehmet Ali Kulat, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

“Parti değiştirme hazırlığı olan, bunun için görüşme yapan, kulis yapan / yaptıran Milletvekillerini neden bana soruyorsunuz?

Ne bileyim ben; kimler DEVA Partisi ile Gelecek Partisi ile kaç kişi İYİ Parti ile görüşüyor / görüştü? 20 kişi mi 30 kişi mi? Hiiiç ilgilenmiyorum.

“MUHALEFETLE GİZLİ KAPAKLI GÖRÜŞMELER YÜRÜTEN BÜROKRATLARI SORUYORLAR”
Hayır yani bunu söylesem bu seferde kelli felli bürokratların kurdukları kontakları soruyorlar. Hatta iktidar adına bürokratik görevleri devam ederken biz aslında sizdeniz, diye muhalefetle gizli kapaklı görüşmeler yürüten bürokratları da soruyorlar? Ya Hu bana ne? İlgilenmiyorum

“TERSTEN 2002 SEÇİMİ”
Bunu da söylesen bu sefer kan kaybeden partilerin hangi vekillerin üstünü çizdiğini? soruyorlar.

Şimdi ben bilsem bile bulundukları şehrin vekil listesini yapacağı konuşulan o vekillerin aslında bizzat kendilerinin üstünün çizildigini söyler miyim?

Tersten 3 Kasım 2002 seçimi.”

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız