RENT GO, İZMİR’DE TURİZM SEKTÖRÜYLE BULUŞTU

13 Aralık 2022 Saat: 12:27
RENT GO, İZMİR’DE TURİZM SEKTÖRÜYLE BULUŞTU
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık A.Ş. ortaklığında gerçekleştirilen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, sektörün önde gelen profesyonellerini 16. kez bir araya getirdi

8-10 Aralık tarihlerinde Fuarİzmir’de gerçekleştirilen fuara, seyahat acenteleri ve tur operatörleri, turizm büroları, oteller ve konaklama tesisleri, hava yolu şirketleri, turizm teknolojisi / yazılım şirketleri ve turizm taşımacılığı şirketleri katılım sağladı. Bir Tunalar Topluluğu markası olan Rent Go, fuara Tunalar topluluğu bünyesindeki Tzx Travel ile birlikte katılım sağladı.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan İzmir’de düzenlenen fuar, gerek katılımcı profili gerekse ziyaretçi sayısıyla sektörün tüm bileşenlerini bir araya getirdi. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Türkiye’nin turizm yeteneklerini göstermesi bakımından da son derece önemliydi.

Rent Go Türkiye Satış Müdürü Bülent Yüksel, Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’ne katılımları ile ilgili şu bilgileri verdi;

“Türkiye geneline baktığımızda, turizm fuarlarının gayet iyi bir noktada bulunduğunu söyleyebiliriz. Travel Turkey İzmir de her yıl tüm katılımcıların heyecanla beklediği bu fuarlardan biri olma özelliğine sahip. Bizler de araç kiralama sektörünün en güçlü temsilcilerinden biri olarak böyle bir organizasyonda olmaktan son derece mutluyuz.” dedi.

Sözlerine araç kiralamanın, turistlerin ülkeye ayak bastıktan sonra aldıkları ilk hizmetlerden biri olduğunu vurgulayarak devam eden Bülent Yüksel “Rent Go, yerli ve yabancı turistlerin araç kiralamada en iyi deneyimi yaşamaları için hizmetlerini şekillendiriyor. Bu bilincin sektör geneline yayılması için Travel Turkey İzmir’i önemli bir platform olarak değerlendiriyoruz. Son birkaç yılda tatil bölgelerindeki ofislerimizin sayısını sürekli artırarak yeni araçlardan oluşan geniş filomuz ve alanında uzman insan kaynağımızla müşterilerimize çözümler sunuyoruz” dedi.

Rent Go, ülke çapında yapılan ve yabancı ortaklı şirketlerin de dâhil olduğu araştırmalarda yüzde 98’lik müşteri memnuniyeti oranına ulaşan ve en fazla tercih edilen ilk üç araç kiralama markası arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız