Sessizliğini bozdu

12 Şubat 2020 Saat: 10:14
Sessizliğini bozdu
Defne Samyeli, kısa süre önce ayrıldığı Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile birlikteliği hakkında ilk kez konuştu

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, 1,5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz ekim ayında sürpriz bir şekilde bitirmişti. O dönem ikilinin arasına Serenay Sarıkaya’nın girdiği iddia edilmişti.

Bu iddiaları Yılmaz ve Sarıkaya yalanlarken, Defne Samyeli de çıkan ihanet haberleri için attığı tivitle tepkisini dile getirmişti. Ancak tüm bu yaşananlardan aylar sonra Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Cem Yılmaz ile ilişkisinin Serenay Sarıkaya yüzünden bittiği iddia edilen Defne Samyeli'ne, Atina sokaklarında çekilen fotoğraf sorulmuştu.

Ünlü sunucu, TV100'e yaptığı açıklamada, "Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem sonra bu konuyla ilgili konuşuruz" demişti.

Dün de yine TV100 mikrofonlarına konuşan Samyeli, ikilinin aşkı kabul etmesinin ardından Defne Samyeli de sessizliğini bozdu. Gazetecilerin sorularına imalı yanıtlar veren Samyeli, aldatma sorularına da üstü kapalı şekilde cevapladı.

Samyeli, "Magazin basınına bir sözüm vardı. Asılsız haberlerden dolayı önyargılarım var. Ekim ayında 3. şahıslarla ilgili açıklama yapmış işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. O haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem, siz de beni mazur görün” dedi.

Samyeli, 'Aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz' sorusuna verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı: "Benim açıklamam yok. Benim sadece söylediklerim var. Sadece size ilişkin yaptığım bir açıklamam var. Ben onunla ilgili bir netlik kazandırmak istedim. Söyleyeceklerim bu kadar. Daha fazlası da hiç hoş olmaz, hiç yakışmaz”

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız