Ünlü dostlar D’S damat ile Styling Günlerinde Buluştu!

5 Mayıs 2024 Saat: 11:06
Ünlü dostlar D’S damat ile Styling Günlerinde Buluştu!
D’S damat smokin kampanyasının tanıtım yüzleri olan ünlü oyuncular Burak Yamantürk, Bülent İnal, İlker Kızmaz ve Necip Memili, Adana’da düzenlenen D’S damat Styling Günlerinde smokin şıklıkları ile adeta büyüledi.

Smokinde pazar lideri D’S damat 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun tanıtım yüzleri olan ünlü ve sevilen oyuncular Burak Yamantürk, Bülent İnal, İlker Kızmaz ve Necip Memili, ilki Adana Cadde D’S Damat mağazasında düzenlenen Styling Günlerine damga vurdu.

D’S damat Styling Günlerinde ünlü oyuncular, D’S damat smokinleri ile adeta göz kamaştırdı. Aynı zamanda yakın dost olan dört D’S damat smokinleri ile şıklık dersi verdi.

“Smokin D’S damat’tan alınır” sloganını merkeze alan ve büyük beğeni kazanan reklam filmiyle gönülleri bir kez daha fetheden sevilen oyuncular, “D’S damat smokinleri ile herkes ‘Damat’ şıklığında” mottosunu gözler önüne serdi.

Burak Yamantürk, Bülent İnal, İlker Kızmaz ve Necip Memili, reklam filmini aratmayan samimi diyalogları ile D’S damat müşterilerine keyif dolu anlar yaşattı.

D’S damat müşterileri ve Adana halkının büyük ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılaşan oyuncular, selfie çektirmek isteyen hayranlarını da kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız