Yerel Zenginlikleri Öne Çıkarmalıyız”

30 Mart 2023 Saat: 12:26
Yerel Zenginlikleri Öne Çıkarmalıyız”
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar ve İçmimar Özgür Ali Karaduman, seçim çalışmaları kapsamında CHP Menemen İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Karaduman, ilçenin yerel zenginliklerinin öne çıkarılması gerektiğini söyledi.

CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney ile görüşen, seçim çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulunan Özgür Ali Karaduman, ilçenin gelişimi için her türlü desteği vermek istediğini dile getirdi.

İzmir'in kuzey aksının giderek geliştiğini ve Menemen'in de kentin yeni çekim merkezi olduğunu belirten Karaduman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Menemen konumu, tarım alanları, sanayisi ve kültürel zenginlikleriyle büyük bir potansiyel taşıyor. Bu potansiyeli ortaya çıkaracak çalışmaları doğru şekilde planlamak gerekiyor. Bir tarım havzası olan Menemen'de yapılaşmanın da yoğun şekilde devam ettiğini görüyoruz. Bu nedenle yapı stoğu ve diğer altyapı çalışmalarını yaparken, tarım alanları ve diğer coğrafi zenginliklerle uyumlu şekilde hareket edilmesi önem taşıyor. İlçenin sahip olduğu zenginliklerinin doğru şekilde tanıtılması ve katma değer sağlaması için yerel üreticilerin ve esnafın desteklenmesi gerekiyor” dedi.

YILLARDIR BU KENTE EMEK VERİYORUM

Uzmanlaştığı mimari, iç mimari alanlarında yıllardır İzmir'e emek verdiğini de kaydeden CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Özgür Ali Karaduman, “Özellikle yapı ve gayrimenkul sektöründeki deneyim ve çözüm önerilerimi mecliste paylaşmak istiyorum. Bu nedenle aileden gönül verdiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı oldum. Mesleğimle ilgili birikim ve deneyimlerimi, hem partime, hem de kentimin ve hemşerilerimin daha da iyi bir yaşama kavuşmaları için aktarmaya gayret edeceğim. Bu süreçte yerel yönetimlerin öneminin de farkındayım. Mecliste tüm hemşerilerimin sesi olmak istiyorum” diye konuştu.

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney de ziyaretlerinden ötürü Özgür Ali Karaduman'a teşekkür ederek ülkenin yarınları için herkesin çok çalışması gerektiğini söyledi.

Ömer Güney şu görüşlere yer verdi: “Artık bir değişim zamanı geldi. CHP toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışa sahip. Bunu da dünya demokrasi tarihe geçecek olan 6'lı masa ile ortaya koydu. Bu bir hizmet savaşı. İlçe teşkilatımız sürekli olarak saha ziyaretlerinde bulunuyor. 65 mahallenin hepsini, esnafımızı, pazar yerlerini geziyor. Çalınmadık kapı bırakmıyor. İnşallah 15 Mayıs'ta ülkemiz CHP'nin zaferini kutlayacak. Bu süreçte emek veren ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum”

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız