Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik evini satıyor. İşte 20 yıl yaşadığı villa için istediği ücret

3 Ağustos 2021 Saat: 09:18
Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik evini satıyor. İşte 20 yıl yaşadığı villa için istediği ücret
Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik, Bodrum'da 20 yıldır yaşadığı evi satıp İstanbul'a yerleşmek istiyor.

Bodrum'da 20 yıl yaşadığı villayı 40 milyon TL'ye satışa çıkaran sanatçı, İstanbul'a dönüş biletini erteledi. Sanatçı evine alıcı bulmakta zorlanıyor.

Bodrum'daki lüks villasını 40 milyon liraya satışa çıkaran Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, beklediği alıcıyı bir türlü bulamadı. Uzun süredir Bodrum'da yaşayan Girik İstanbul'a taşınma kararı aldı. Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Torba Mahallesi'nde sinema yönetmeni rahmetli eşi Memduh Ün ile birlikte yaklaşık 20 yıl yaşadığı villayı elden çıkaran sanatçı, 40 milyon TL'den alıcı aradığı evini satmayı dört gözle bekliyor.

Akşam'dan Recep Aslan'ın haberine göre Fatma Girik sağlık problemleri nedeniyle evini satışa çıkardı.

İSTANBUL'A DÖNEMİYOR

İki yıl önce 4 kez düşerek kalçasını kıran ve bir kez beyin ameliyatı geçirdikten sonra sağlık açısından zor günler yaşadığı için İstanbul'a gelmek isteyen Girik, evini satamadığı için dönüş tarihini ertelemek zorunda kalıyor. 96 yaşındaki annesi Münevver Girik ve kız kardeşi Müyesser Girik ile birlikte yaşadığı villayı acil olarak satmak isteyen sanatçının yakın çevresine "Evimi satmadan İstanbul'a dönemem' dediği öğrenildi.

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız