Virüs aşısı için Afrikalıları kobay yapacaklar

4 Nisan 2020 Saat: 10:31
Virüs aşısı için Afrikalıları kobay yapacaklar
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, sözde insan hakları savunucusu Batı’nın bir kez daha maskesinin düşmesine yol açtı. Batılı ülkeler virüs ilaçlarını Afrikalı insanlarda denemeye hazırlanıyor.

Koronavirüs salgını tüm dünyayı sarsmış durumda. 5 aydır ilacı üretilemeyen koronavirüsten dünya genelinde 1 milyonu aşkın insan enfekte oldu. Salgın, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’ne adeta diz çöktürdü. Sözde destek paketleri açıklayarak dünyada “vatandaşlarımıza bakıyoruz” algısı oluşturmaya çalışan Haçlı Batı ülkelerinin koronavirüs sürecinde makyajı dökülerek çirkin yüzü tamamen ortaya çıktı.

Durumun ağırsa öl!
Kendilerini medeniyetin beşiği olarak tanıtan Avrupa ülkelerinden İngiltere ve İtalya’da, solunum cihazı yetersizliği iddiasıyla hastalar arasında tercih yapılarak durumu kritik olan hastaların tedavi edilmeyeceği açıklandı. İngiliz Tabipler Birliği (BMA), hastanelerin kapasitelerinin aşılması durumunda neler yapılacağını içeren kılavuzunda “Sağlık çalışanları, hayatta kalma olasılığı daha yüksek hastaların tedavisinin sağlanması için bazı hastalardan tedavi imkanlarını geri çekmek zorunda kalabilir.” ifadesine yer verdi. Kılavuzda, iyileşmekte olan ancak genel durumu aynı cihaza ihtiyaç duyan diğer bir hastadan daha kötü olan kişiler için de geçerli olabileceği vurgulandı.

Amerika, evsizleri otoparkta toplayarak beton zeminde ölüme terk ediyor. Las Vegas’ta evsiz barınağında 1 kişinin koronadan ölmesinin ardından tüm barınaktakiler, binanın otoparkına yerleştirilerek beton zeminde karantinaya alındı. ABD eyaletlerinde, “hastanelerde ekipman eksik” diyen doktorlar işten atılıyor. Washington Eyaleti Hemşireler Derneği Sözcüsü Ruth Schubert, yaşanan olaylara tepki göstererek, “Hastaneler imajlarını korumak için hemşireleri ve diğer sağlık çalışanlarını susturuyorlar. Bu kabul edilemez” dedi.

Fransa’da sağlık merkezleri yetersiz kaldığı için Paris’teki yaş sebze hali morga çevrildi, cesetlerin halde saklanacağı duyuruldu. Devletin el koyduğu meyve sebze halinin morg olarak kullanılmaya başlanacağını açıklayan Paris Valiliği, “Bu şekilde, ölenlerin gömülene veya yakılana kadar insanlık onuruna yakışır şekilde saklanması sağlanacak” açıklamasında bulundu. İngiltere’de fuar alanı, 4 bin yataklı korona hastanesi yapıldı. Sağlık Bakanı Matt Hancock, “Londra’daki Excel Fuar Merkezi’nde NHS Nightingale Hastanesi adıyla geçici bir hastane açacağız. NHS Nightingale Hastanesi, her biri 2 bin yatak kapasiteli 2 ayrı bölümden oluşacak” dedi.

İspanya’da koronavirüs hastaları, hastane bahçelerine çıkarılarak beton zemin üzerinde tedavi ediliyor. Sağlık sistemi çöken AB’nin başkenti Brüksel’de hastaneler ortak açıklama yaparak, “İlaç ve ekipmanımız kalmadı, yetkililer bu duruma kör ve sağır” duyurusunu yaptı. İtalya, Tunus’a tıbbi alkol taşıyan gemiye el koyarak kendi ülkesine götürdü. Bir diğer AB ülkesi Çekya ise Çin’in İtalya’ya gönderdiği tıbbi yardıma el koydu. Siyonist İsrail, koronavirüs nedeniyle dışarı çıkamayan Filistinli aileler için toplanan yardım malzemelerinin bulunduğu depoya baskın yaparak tümünü işgal bölgesine götürdü.

Fransız kobay yapacak
Fransız Ulusal Sağlık ve Tıbbi Araştırmalar Enstitüsü Direktörü Locht, aşı çalışmalarını Afrika üzerinde denemeyi planladıklarını açıklayarak alçaklığın son örneğini sergiledi. LCI TV’de canlı yayın programına katılan iki Fransız doktordan Cochin Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nden Jean Paul Mira, “Provoke etmek adına soruyorum, acaba bu çalışma maske olmayan, tedavi olmayan, yoğun bakım ünitesi bulunmayan Afrika’da denenebilir mi? Daha önce de mesela AIDS hastalığı tedavi çalışmaları için hayat kadınları üzerinde denemeler yapılmıştı” ifadelerini kullandı.

Alçak sözler sarf eden Fransız Ulusal Sağlık ve Tıbbi Araştırmalar Enstitüsü Direktörü Locht, şöyle konuştu: “Evet, siz haklısınız, aynı zamanda biz de bu çalışmayı Afrika’da yapmayı düşünüyoruz. Bu ve bunun gibi çalışmaları ciddi bir şekilde Afrika’da yapmayı düşünüyoruz.”

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız