BELEDİYE

10 bin kişiye balık ikram edildi

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği 5. Balık Festivali renkli görüntülere sahne oldu. 10 bin kişinin balık ve alternatif olarak etli pilav ile ağırlandığı festivalde, 80 balıkçı da tekneleriyle denize açılarak balık tutma yarışm

9 Eylül 2013 Saat: 14:06
10 bin kişiye balık ikram edildi
10 bin kişiye balık ikram edildi
Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Balık Festivali’nin 5'ncisi Gürpınar Sahili’nde gerçekleştirildi. Genç yaşlı çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen festivale gelen yaklaşık 10 bin kişiye balık ekmek ikram edildi. 


Festivalde 80 balıkçı da tekneleriyle denize açılarak balık tutma yarışmasına katıldı. Ayrıca festival alanına kurulan çocuk parkları da küçüklerin keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Balık stantları önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar festivalin oldukça keyifli geçtiğini söyledi. Çocuklarıyla birlikte alana gelen bir vatandaş yetkililere teşekkür etti. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü sahilinde balığın bol olduğunu duyurmak ve denizin güzelliklerini birlikte yaşamak amacıyla bu festivali geleneksel hale getirdiklerini kaydetti. Başkan Uzun, “Bu yıl 5. düzenlenen festival görüldüğü gibi her yıl daha büyük bir coşku ile geçiyor. Emeği geçen herkese ve katılan tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑