SİYASET

'116 Günün Karanlıkları Nelerdir?'

MHP lideri Bahçeli, Yozgat'ta yaptığı konuşmada hükümeti eleştirerek Başbakanın Siirt'ten milletvekili seçildiği 116 günlük döneme işaret etti

26 Şubat 2014 Saat: 11:51
'116 Günün Karanlıkları Nelerdir?'
'116 Günün Karanlıkları Nelerdir?'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yozgat Yerköy'de halka seslendi. Bahçeli, konuşmasında 3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra Başbakan'ın Siirt'ten milletvekili seçildiği 116 günlük döneme işaret etti ve "Bu 116 günün karanlıkları nelerdir?" diye sordu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

3 Kasım seçimlerinin ardından Erdoğan'ın 116 günlük bir karanlık dönemi vardır. Siirt'teki seçim tekrar edilerek Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olması sağlandı.

"BAYKAL VE ERDOĞAN KİMSEYE ANLATAMADI"

Erdoğan seçildikten sonra şimdiki Cumhurbaşkanı başbakanlık görevinden ayrıldı ve yeni hükümetin Erdoğan tarafından seçilmesi sağlandı. Dünyanın neresinde bu görülebilir. Bu imkanı kim nasıl verebilir. Bu 116 günün karanlıkları nelerdir? Bunu Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Baykal kimseye anlatamamıştır. Şimdi şikayet ettiğin içi ve dış odaklar sana o zaman bir iktidar bahşetmişlerdir.

"BAŞBAKAN GÜÇ İHTİRASINA BÜRÜNDÜ"

Başbakan güç ihtirasına büründü. Güç ihtirası başladı mı bunun sonunu alamazsınız. Akıl devreden çıkar istekler ve ihtiraslar başlar Başbakan değil ‘Başbenim’ demeye başlarsın o sürece girildi.

"HALA O PARTİYE GÖNÜL VERİYORSANIZ"

AKP’li kardeşlerim bunları sizi incitmek için anlatmıyorum. Hala o partiye gönül veriyorsanız beraber yürümeye devam edin. Ama bu parti ülkeye bir zarar verecek olursa bu vebalin altında siz de kalacaksınız. Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüyüşünün değişmesi, ‘al ananı git’ gibi laflar kibrin işaretidir. Madem yasama, yürütme bende yargı da bende olmalı diyor. 2010 yılında yapılan değişiklikle Anayasa Mahkemesi’nin yapısını değiştirdi ve kendisini bir zırha bürüdü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑