EMLAK

12 Ay Ödemesiz Kampanya İçin Son Haftalar!

Crown’larda 12 ay ödemesiz konut sahibi olmak için son üç hafta

17 Nisan 2013 Saat: 10:34
12 Ay Ödemesiz Kampanya İçin Son Haftalar!
12 Ay Ödemesiz Kampanya İçin Son Haftalar!

BabacanYapı; Crown Park, Crown Tower ve Crown Deluxe projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere bir yıl boyunca kredi taksiti ödetmiyor. Crown projeleri için “yüzde 10 peşinatla hemen taşın, 12 ay boyunca taksitlerini biz ödeyelim” kampanyası Ocak ayı sonuna kadar uzatıldı.

Crown projelerinden 8 bin TL’den başlayan peşinatlar sunulan konutlarda, 60 aydan 120 aya kadar kullanılan kredilerde ilk 12 aylık kredi taksiti ödemesini BabacanYapı üstlenirken, ödeme dekontları da anında adreslere yollanıyor.
Seçimini, Beylikdüzü ve Beykent’te yaşamın yeni başladığı ve satışları yüzde 95 oranında tamamlanan Crown Park ve Crown Tower’dan yana kullananlar ödedikleri yüzde 10 peşinat sonrasında bir yıl boyunca ödeme stresinden kurtularak yeni evlerindeki yaşamlarına hemen başlayabiliyor.  
Yapımı devam eden ve satışları yüzde 65 oranında tamamlanan Crown Deluxe-Bahçeşehir projesi için de geçerli olan bu kampanya ile projeden konut sahibi olmak isteyenlere anahtar teslimine kadar geçecek süreç için hem oturduğu eve kira, hem de yeni evine taksit ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑