GÜNCEL

2 çocuk annesi Kader sırra kadem bastı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 6 yıl önce eşinden boşanan 2 çocuk annesi 28 yaşındaki Kader Hamarat’tan 2 aydır haber alınamıyor

19 Eylül 2016 Saat: 11:03
2 çocuk annesi Kader sırra kadem bastı
2 çocuk annesi Kader sırra kadem bastı

Turgutlu’da TOKİ Evleri’nde oturan Kader Hamarat 2 ay önce ortadan kayboldu. Yakınları durumu polise bildirdi. Bölgede araştırma yapan ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, herhangi bir sonuca ulaşamadı. Parfüm satıcılığı yapan genç kadının en son 15 gün önce Turgutlu İlçe merkezinde görüldüğü yönünde polise ihbarlar gelirken, bu çevrede yapılan araştırmalar da sonuçsuz kaldı.

KIZKARDEŞİ: ÇOCUKLARINA ÇOK DÜŞKÜNDÜ

Kader Hamarat’ın kardeşi Filiz Şenyiğit, ablasının çocuklarına çok düşkün bir insan olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ablam 6 yıl önce eşinden boşandı. Oğlu koruyucu ailede, kızı ise boşandığı eşinde olmasına rağmen onları görmeden, aramadan duramazdı. Hayatından endişe ediyoruz. Bir an önce bulunmasını istiyoruz. Çocukları da annelerinin hayatından endişe ediyor. Polisten yetkililerden yardım bekliyoruz."

Kader Hamarat’ın, İzmir’in Bornova İlçesi’nde 28 Ekim 2011 tarihinde polis koruması altındayken boşanmak istediği eşi tarafından öldürülen 28 yaşındaki Ferdane Çöl’ün yeğeni olduğu belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑