MODA

2012 YAZINDAKİ MODA

Bu sene yazın moda renkleri belirlendi ve dünya çapındaki araştırmalar sonunda bu sene cıvıl cıvıl bir yaz sezonu bizi beklemekte.

13 Ağustos 2012 Saat: 22:38
2012 YAZINDAKİ MODA
2012 YAZINDAKİ MODA

Trenç kotlar,Tunikler ,Şifonlar ,Miniler oldukça boy gösterecek kıyafetler arasında yer almaktadır.Bu senenin yaza damgasını vuracak olan renkleri yeşil,sarı,fuşya,mor gibi canlı renkler içermekte bayanların bu yazda çok şık olacakları elbiseler ile tuniklerin ağarlıklı olarak görebileceğimiz kıyafet türlerindendir bunların yanı sıra renkli şapkalar dolaplarımızdaki yerlerini alırken iki renkli platform topuklu ayakkabılarda bu yaz bayanlarımızın vazgeçilmezleri olarak dolaplardaki yerlerini alacaklar.

Giyim deyince bayanlar her daim şık olmak isterler ve gereken neyse bundan kaçınmazlar bayanlarımızın bu yaz sokaklarda çok şık olacakları bir yaza girmek üzereyiz bu yaz bayanlarda mini şortlarında ön plana çıkacağı hatta dantel işlemelerinde giysilerimizde rahatlıkla kullanabileceği bir yaza giriyoruz.
Yazın kıyafetlerin altına bayanları çok rahat ettirecek rengarenk babetler,hasır ayakkabılar ve platform topuk ayakkabılar kıyafetlerimizin duruşlarına şıklık katacak.
Biz bayanlar uyumuda şıklığıda rahatlığıda hep bir arada ararız ve bunlar için çok çaba sarfederiz kullandığımız kıyafetlerin kesinlikle bir bütünlük oluşturmasını sağlamak için her türlü vakit harcar en iyisini en güzelini kıyafetlerimle günlük hayatımıza yansıtırız.
Biz kadınlar kariyerde yapar şıkta oluruz diyorsanız yaza sizleri çok şık cıvıl cıvıl bir yaz beklemekte şimdiden dolaplarımızdaki yerleri boşaltalım ve şıklığa yer açalım.Eminim bizler bu iş için sabırsızlanıp her daim yenilikler isteriz hayatımızdaki vazgeçilmezlerimizden biri olan kıyafetler bizim ruh halimizi yansıtır ve kendimizi en iyi şekilde girdiğimiz ortamlarda ispatlarız.
Biz bayanların bu kıyafetlere düşkünlüğü genelde erkekler tarafından dalga konusu olsada çoğunlukla kendileride hoş giyinen bayanların hayatta özgüvenlerinin yüksek girdikleri ortamlarda farkedilir güçlü kişilikler olduklarını gösterir.
Yeni bir yaza moda ile merhaba diyorsak haydi hep birlikte vitrinlere göz atalım bu yazda en şık bayanlar biz olalım.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑