MODA

2013 Cengiz Abazoğlu abiye modelleri

Cengiz Abazoğlu 2013 abiye modellerinde, kırmızı abiye elbiseler ve bikiniler dikkat çekti. Her koleksiyonun da olduğu gibi bu defa da dekolte elbiseleri tercih eden Cengiz Abazoğlu defileye gelen ziyaretçileri resmen koleksiyonu ile büyüledi.

5 Mart 2013 Saat: 20:26
2013 Cengiz Abazoğlu abiye modelleri
2013 Cengiz Abazoğlu abiye modelleri
Modayı seven ve takip eden hanımlar için bu muhteşem defile çok büyük ön ayak olacak türden. Şık ve zarif olmak isteyen,  bütün hanımlara hitap eden,  farklı tasarım ve geniş renk yelpazesin de ortaya çıkan bu defile çok konuşulacağa benziyor. Her koleksiyonun da farklı başarılara imza atan, yaptığı her şey bu kadar beğeni toplayan modacı Cengiz Abazoğlu bu sezona da damgasını vurdu ve hanımların yine beğenisini fazlasıyla kazandı.


 Cengiz Abazoğlu 2013 abiye modellerin de de siyah ve beyazı kullanarak farklı bir trend yakalamış bulunmaktadır. Büyük bir titizlikle çalışan hatta atölyesin den dışarıya çıkmayan ama emeğinin karşılığını fazlasıyla takipçilerine sunan, başarılı işlerin altına imza atmış biri olan Cengiz Abazoğlu 2013 abiye modelleri yurtdışında da koleksiyonlarını sergileyip büyük başarıların altına imza atmış bulunuyor.

 Bu sezondaki abiye elbise modellerinde de dekolteyi ön plan da tutan, her ton renklerle bezenmiş, soft renklerin de yer aldığı iddialı abiye elbise modelleri yine en çok beğenilen modeller arasında ön sıra da yerini aldı. Takılardan,  kumaş renklerine, ayakkabılardan çoraplara kadar uyum sağlayan renk tonlarını kullanan ve bunu en iyi şekilde moda severlere sunan Cengiz Abazoğlu başarılarında kararlı ve emin adımlarla ilerlediğini bir kez daha moda severlere kanıtlamış oldu.
Eğer bir davete veya bir düğüne gidecekseniz mutlaka Cengiz Abazoğlu 2013 abiye modelleri imzalı bir kıyafeti denemeden hiçbir kıyafet satın almayın. Muhteşem ve kusursuz görünen bir abiye elbise için kesinlikle Cengiz Abazoğlu imzalı giyinmelisiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑