MODA

2013 Yeni Moda Trendleri

2013 moda trendleriyle ilgili olarak gelecek yılın birbirinden ünlü marka ve tasarımcılarından oluşan bazı koleksiyonları sunmak istiyoruz sizlere.

12 Ocak 2013 Saat: 19:14
2013 Yeni Moda Trendleri
2013 Yeni Moda Trendleri

Bu bakımdan yükselişe geçecek olan trendleri tek tek belirledik ve sizlerin beğenisibe sunduk. Hemen hemen her tarza ve her zevke hitap edecek olan bu trendler içerisinde kendinize uygun olan parçaları bulabilirsiniz…

Peplum: Özellikle kalça sorunu yaşayan kadınların korkulu rüyası olan peplum trendi 2013 moda trendlerinde sıkça karşımıza çıkan detaylar arasında. Özel gün ve geceleriniz için oldukça uygun olan peplum detaylı ürünler sizin de gardırobunuzda bulunması gereken en önemli ayrıntılardan…Çizgililer: Bu trend aslında hiç bir zaman modası geçmeyecek detaylardan biri gibi. Enine ve bununla birlikte boyuna çizgili detaya sahip olan parçalar günün hemen her saatinde rahatlıkla tercih edebileceğiniz ayrıntılardan. 2013 moda dünyasında çizgili ceketlerin en paSportif: 2013 ilkbahar yaz modası ile ilgili olarak özellikle erkek modasının sportif akım üzerinde hayli etkisi olduğunu söylemek hiç de mantıksız olmaz. Siyah rengin harika bir uyumla kontrast yarattığı parçalar, blazer ceket modelleri, çizgili eşofman pantolonlar hayatında her zaman hareketlilik isteyen, sportif ve şık bir yaşam tarzını benimseyenler için oldukça ideal alternatifler arasında sayılabilir.rlak çağını yaşayacağız ve bunun sinyallerini de şimdiden alıyoruz…Tulum: Aslında son zamanların yükselen trendleri arasında saymamız gerekiyor tulumları. Bu trend 2013 yılında da yükselen çizgisini geçmiş yıllarda olduğu gibi korumayı sürdürecek. Minimalden avant-garde tarza kadar hemen her türlü kesim ve modeli bu yılın yükselen trendi tulumlarda bulabilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑