BELEDİYE

2B ARAZİ SAHİPLERİNE MÜJDE

İzmit sınırları içerisindeki tüm gelişmeleri ve sorunları yakından takip eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2B arazileri konusunda yaptığı ısrarlı çalışmanın sonucunu aldı.

26 Ağustos 2013 Saat: 11:46
2B ARAZİ SAHİPLERİNE MÜJDE
2B ARAZİ SAHİPLERİNE MÜJDE

Başkan Doğan’ın ısrarlı takibi sonucunda Yeni Mahalle ve Serdar Mahallesi başta olmak üzere Kocaeli sınırları içerisindeki yaklaşık 1000 arazi tabu alma hakkı kazandı.

DOĞAN’IN ISRARLI TAKİBİ SONUÇ VERDİ
2B arsa sahiplerine tapu müjdelerini veren Başkan Doğan “yapılan yeni kanun düzenlemesi ile bir takım sorunlarla karşılasan hak sahiplerinin tüm sorunlarını giderdik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Hazine Müsteşarlığı ile yaptığım görüşmeler sonucunda mevcut birtakım engelleri ortadan kaldırdık. Vatandaşlarımızın tapularını almalarının önünde herhangi bir engel kalmadı” dedi.
TAPULARI ALABİLİRLER
Vatandaşların tapularını bu hafta itibariyle Milli Emlak Müdürlüğü’nden alabileceklerini ifade eden Başkan Doğan, bu konuda olduğu gibi vatandaşın faydasına olan her konunun takipçisi olmaya devam edeceğini söyledi. Bir süre önce konu ile ilgili vatandaşlara yaptığı bilgilendirme toplantısında bu sorunu çözeceğine söz verdiğini ve çözdüğünü söyleyen Doğan “2B arazileri ile ilgili yapılan siyasi bir takım spekülasyonların da tamamen asılsız olduğu böylelikle kanıtlandı” dedi. Doğan, tapuların hayırlı olmasını diledi.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑