GÜNCEL

3 kardeş otomobille uçuruma yuvarlandı

3 kardeşin içinde bulunduğu otomobil uçuruma yuvarlandı. 22 yaşındaki Hatice Şencan yaşamını yitirdi, iki ağabeyi ise yaralandı.

17 Temmuz 2015 Saat: 17:04
3 kardeş otomobille uçuruma yuvarlandı
3 kardeş otomobille uçuruma yuvarlandı

Karaman’ın Ermenek ilçesinde Bayram tatili için köylerine giden 3 kardeşin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün virajlı yolda direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 22 yaşındaki Hatice Şencan yaşamını yitirdi, iki ağabeyi yaralandı. Kaza, dün Ermenek İlçesi’ne bağlı Balgusan Köyü yakınlarında meydana geldi. Karaman kent merkezinde oturan ve bir bisküvi fabrikasında çalışan 39 yaşındaki Mehmet Şencan, ağabeyi 43 yaşındaki Hasan Şencan ve kardeşi Hatice Şencan ile birlikte bayram tatili için Ermenek ilçesine bağlı Balgusan Köyü’ne gitmek için yola çıktı. Mehmet Şencan yönetimindeki 42 NR 991 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün virajı alamaması sonucu kontrolden çıkıp, uçuruma yuvarlandı.

Kazada Mehmet Şencan ve Hasan Şencan yaralandı. Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden geçen yıl mezun olan Hatice Şencan yaşamını yitirdi. Tedavi altına alına iki kardeşin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Genç kızın cenazesi de otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑