TURİZM

30 Mart'a dikkat

30 Mart’ta seyahat edecek yolcuların dikkatine

28 Şubat 2014 Saat: 11:31
30 Mart'a dikkat
30 Mart'a dikkat

THY, 30 Mart’ta geçilmesi planlanan 2014 yaz saati uygulaması, Bakanlar Kurulu Kararı uyarınca 31 Mart’a ertelendiğini, bu karara istinaden, 30 Mart’ta gerçekleşecek olan seferlerin Türkiye çıkış ve Türkiye varış saatlerinin 1 saat öne çekildiğini, yurt dışı noktalardaki kalkış ve varış saatlerinin ise aynı kalacağını duyurdu.
THY'den yapılan açıklamada, şöyle denildi:

''Ülkemiz üzerinden aktarmalı seyahat edecek, iç veya dış hat devamı olan transit yolcularımızın Türkiye varış ve Türkiye kalkış saatlerinin her ikisi de bir saat daha erken gerçekleşeceğinden, bağlantı süreleri aynı kalacaktır.
Türkiye’deki havalimanlarından seyahat edecek yolcularımızın -olası aksaklıklardan etkilenmemeleri için- yurtiçi sefer kalkış saatinden en az 2 saat, yurtdışı sefer kalkış saatinden ise en az 3 saat önce havalimanında hazır bulunmalarını tavsiye ederiz.
30 Mart’ta seyahat edecek yolcularımızın uçuş saatlerini turkishairlines.com üzerinden, satış ofislerimizden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden kontrol etmelerini önemle rica ederiz''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑