MAGAZİN

6 bin kadın kurtlarını döktü

Ülker'den dev organizasyon... Sibel Can, Nükhet Duru ve Mehmet Ali Erbil, Kadınlar Matinesi'nde sahneye çıktı. Ülker Sports Arena'yı dolduran 6 bin kadın, göbek atıp şarkı söyledi

18 Ocak 2013 Saat: 12:13
6 bin kadın kurtlarını döktü
6 bin kadın kurtlarını döktü
Ülker Sports Arena'da düzenlenen Kadınlar Matinesi'ne büyük ilgi... Ülker ürünlerinden 15 TL'lik alışveriş yapanların iki kişilik davetiye kazandığı organizasyonda; Sibel Can, Nükhet Duru ve Mehmet Ali Erbil sahneye çıktı. 6 bin kadının kurtlarını döktüğü eğlencede, Harem Ritm Grubu da kıvrak bir performans sergiledi. Çeşitli çekilişler ve yarışmalar yapılarak, tüketicilere hediyeler dağıtıldı. Mehmet Ali Erbil'in yaptığı çekilişte, 20 kadın sanatçılarla fotoğraf çektirme şansını yakaladı.

Kopacağı
Sahneye beyaz derin yırtmaçlı bir elbiseyle çıkan Nükhet Duru 'Güzellerim kopacağız değil mi?' diyerek, salondakileri coşturdu.

Maksim günleri
Sibel Can, 'Eskiden Maksim'de kadınlar matinesi yapardık. Bugün, yeniden o anları yaşadım' diyerek, eski günleri yad etti.

Evlenmek istiyorum
Erbil, 'Bir sürü kadın var burada. En sevdiğim şey... Canım bu günlerde evlenmek istiyor. 2 yıldır evlenmedim' deyince, salondakiler kahkahaya boğuldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑