EMLAK

60 Ay Sıfır Faiz'le Ev Sahibi Olma Fırsatı

Hasoğlu Yapı'nın, İstanbuldaki projelerinden biri olan Newista Residence, 60 Ay Sıfır Faiz ile ev sahibi yapıyor.

5 Şubat 2013 Saat: 12:56
60 Ay Sıfır Faiz'le Ev Sahibi Olma Fırsatı
60 Ay Sıfır Faiz'le Ev Sahibi Olma Fırsatı
Hasoğlu Yapı'nın İstanbul'da, Beylikdüzü Metrobüs İstasyonu'nun ve E-5 Otoyolu'nun yanı başında yer alan rezidans projesi Newista Residence için, 60 ay vade ile sıfır faiz uygulanacağı açıklandı.

Newista Residence projesinden konut alanlar kesinlikle herhangi bir faiz ödemiyor, bu kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli oluyor. KDV artışından etkilenmeyen ve %1 KDV oranı uygulanan proje; şık tasarımı ve çağdaş mimarisiyle bulunduğu lokasyonda fark yaratıyor.

1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunan Newista Residence'ta ev temizliğinden oda servisine, resepsiyon hizmetinden valeye kadar onlarca hizmet veriliyor.

Kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, hobi alanı, oyun odası,çocuk parkları gibi sosyal olanakları, ofis ve toplantı odaları, cafe-restorant alanları, AVM üniteleri, süpermarket, 24 saat güvenlik, residence hizmetleri ve kapalı otoparkı ile projenin pekçok avantajı bulunuyor.

Lokasyonu, ulaşım avantajı ve modern mimarisinin yanı sıra sağlam zemin yapısı ve yüksek inşaat kalitesiyle de dikkat çeken projenin 2014'te teslim edilmesi planlanıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑