GÜNCEL

60 Bin Liralık Malzeme Çaldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir deposunda bekçilik yapan A.Ö.'nın iki arkadaşıyla birlikte bekçilik yaptığı depodan 60 bin lira değerinde malzemeyi çaldığı iddia edildi

15 Ekim 2013 Saat: 17:41
60 Bin Liralık Malzeme Çaldı
60 Bin Liralık Malzeme Çaldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir deposunda bekçilik yapan A.Ö.'nın iki arkadaşıyla birlikte bekçilik yaptığı depodan 60 bin lira değerinde malzemeyi çaldığı iddia edildi. A.Ö. gözaltına alınırken, olaya karıştığı iddia edilen iki kişi aranıyor.
Körfez Sanayi Sitesi'nde bulunan bir boya deposunda bekçi olarak çalışan A.Ö., yanında aldığı 2 şahıs ile birlikte, depodan değeri 60 bin liraya yakın olan makine ve bazı malzemeleri çaldı. Olayı iş yeri sahiplerinin fark ederek polise bildirilmesi üzerine polis tahkikata başladı. Yapılan araştırma ve incelemeler sonunda olay A.Ö. isimli bekçinin yanına aldığı 2 kişiyle gerçekleştirdiği ve çaldıkları malzemeleri kendilerini iş yeri sahibi olarak tanıtıp başka iş yerlerine sattıklarını tespit etti. Olayla ilgili aranan A.Ö. Başiskele ilçesinde yakalanırken, kendisi ile birlikte olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 2 şahıs her yerde aranıyor. Polis işlemleri tamamlanan şahısı akşam setlerinde adli mercilere sevk etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑