MAGAZİN

“7’DEN 70’E GÜLME GARANTİLİ BİR AİLE KOMEDİSİ”

Eser Yapım imzalı, yönetmenliğini Okan Ege Ergüven’in üstlendiği, senaryosu Erol Hızarcı’ya ait yeni nesil Temel komedisi ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’, sinemalarda izleyiciye kahkaha dolu anlar yaşatarak Trabzon fırtınası estiriyor

14 Kasım 2023 Saat: 18:18
“7’DEN 70’E GÜLME GARANTİLİ BİR AİLE KOMEDİSİ”
“7’DEN 70’E GÜLME GARANTİLİ BİR AİLE KOMEDİSİ”

Ünlü Trabzon’lu internet fenomeni Reşat Hacıahmetoğlu’nun ilk kez kamera karşısına geçtiği ve kadrosunda komedinin usta isimlerinin yer aldığı film, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen galasında, filmi izleyenler tarafından “7’den 70’e gülme garantili bir aile komedisi” olarak değerlendirildi. Okulların ara tatil döneminde, gişede de her yaştan izleyicisi tarafından ilgi ile karşılandı.

Kadrosunda; Reşat Hacıahmetoğlu, Eda Nur Hancı, Ömür Arpacı, Osman Kot, Tuna Orhan, Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Altan Erkekli, Salih Kalyon, Alp Öyken, Naşit Özcan, Abidin Yerebakan’ın yere bulunduğu komedi filminde izleyiciyi; sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla birlikte imkânsız bir görevin üstesinden gelmeye çalışan yeni nesil Temel’in; samimi, komik ve heyecanlı hikayesi bekliyor.

Her ailenin kendinden bir parça bulacağı, sinemalarda Trabzon fırtınası estirecek komedi dozu yüksek film “Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası” sinemalarda!

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑