GÜNCEL

7 kentte operasyon başlatıldı! Çok sayıda yakalama kararı var

Ankara, İzmir, İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bursa ve Bitlis'ten peş peşe operasyon haberlerini ajanslar son dakika olarak duyurdu. Gelen son dakika haberine göre; FETÖ ve PKK'ya yönelik operasyon haberlerinde çok sayıda yakalama kararının olduğu bildi

26 Ocak 2021 Saat: 09:37
7 kentte operasyon başlatıldı! Çok sayıda yakalama kararı var
7 kentte operasyon başlatıldı! Çok sayıda yakalama kararı var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması kapsamında soruşturma başlattı.�Devrimci Gençlik Hareketi'ne yönelik soruşturma kapsamında 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

BİR OPERASYON'DA FETÖ'YE

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında örgütün izdivaç yapılanmasına mensup 19 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

İzmir'de de FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyonda, aralarında firari eski emniyet müdürünün de bulunduğu 35 şüpheli gözaltına alındı.

Son Dakika: 7 kentte operasyon başlatıldı Çok sayıda yakalama kararı var

İSTANBUL MERKEZLİ 5 İLDE OPERASYON

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'ye mali destek sağlayan şüphelilerin belirlenmesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda önceden belirlenen 36 adrese 36 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi. İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bursa ve Bitlis'te yapılan eş zamanlı operasyonlarda 20 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon yapılan adreslerden biri de Bahçelievler'de 4 katlı bir binaydı. Adreste yapılan aramaların ardından bir kişi gözaltına alındı. Öte yandan gözaltına alınan kişilerden bazılarının ByLock kullanıcısı oldukları öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑