TATİL

73 milyon dolarlık arama motoru

Arama motoru google'ın patronu Eric Schmidt, tatil için Bodrum'u tercih etti. Eşi ve dostlarıyla Türkbükü'ne demirleyen işadamının, dev yatı ağızları açıkta bıraktı

7 Eylül 2013 Saat: 10:23
73 milyon dolarlık arama motoru
73 milyon dolarlık arama motoru
Bodrum; her sene olduğu gibi bu yaz da dünyaca ünlü isimlerin tatil adresi oldu. Birçok yabancı işadamının yanı sıra Kate Moss ve Naomi Campbell gibi dünyaca ünlü yıldızları da ağırlayan tatil cennetinde; önceki gün sürpriz bir isim ortaya çıktı. Arama motoru google'ın patronu Eric Schmidt, dillere destan yatıyla Türkbükü'ne demir attı. 'Oasis' isimli 74 metrelik yat; görenlerin ağzını açıkta bıraktı. 

19 KAMARALI YÜZEN SARAY 
Değeri 73 milyon dolarlık yatından inmeyen Amerikalı işadamına; eşi Wendy Schmidt ile bir grup arkadaşı eşlik etti. 19 kamarası, havuzu ve spor salonu olan Oasis; dünyanın da en büyük ve değerli yatları arasında gösteriliyor. 

YATA MANTI SERVİSİ 
Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine Yunan Adaları'ndan Bodrum'a geldiği öğrenilen Eric Schmidt, Bodrum tatilinde Türk yemeklerini tatmadan da edemedi. Amerikalı işadamı, mürettabatını Türkbükü'ne gönderip konukları için mantı aldırttı. Bu arada dünyanın en zengin 138. kişisi olan Schmidt, Oasis'i kullanmadığında lüks yatını haftalık 400 bin dolar karşılığında arkadaşlarına kiralıyor! 

MiLYARDERLER LiSTESiNDE
58 yaşındaki Eric Schmidt'in kişisel serveti; 15.8 milyar dolar! Forbes Milyarderler Listesi'nin 138. sırasında bulunan Schmidt, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Halen evli olan Amerikalı işadamının; birçok kadınla yaşadığı aşklar dünya basınında sıkça yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑