KKTC

77’lik dev Kıbrıs’ta ünlüleri şarkıları ile coşturdu

Kıbrıs’ta Girne Rocks Hotel’de konser veren Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias’ı dinlemek için ünlüler adeta Kıbrıs’a çıkartma yaptılar.

3 Haziran 2015 Saat: 06:34
77’lik dev Kıbrıs’ta ünlüleri şarkıları ile coşturdu
77’lik dev Kıbrıs’ta ünlüleri şarkıları ile coşturdu

Cezayir asıllı Fransız şarkıcı, besteci, söz yazarı ve gitar ustası Enrico Macias Kıbrıs Girne Rocks Hotel’de iki gece konser verdi. Türkiye’de pek çok ünlü sanatçının elliden fazla şarkısını Türkçe sözlerle seslendirip hit olan şarkıların asıl sahibi olan dünyaca ünlü sanatçıyı dinlemek için pek çok ünlü isim hafta sonu soluğu Kıbrıs’ta aldı. Erkan Özerman’ın daveti ile Kıbrıs’a gelen 77 yaşındaki sanatçı, en çok sevilen dünyada hit olmuş şarkıları ile sahnede adeta devleşirken, yaptığı gitar solalar ile de bol bol alkış topladı.

Sahne hayatında 50 yılı geride bırakan Enrico Macias’ı dinlemeye gelenler arasında Perihan Savaş, Halil Ergün, Selçuk Yöntem, Nil Burak, Mehmet Ali Erbil, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan’da vardı. Sanatçıya şarkılarında eşlik ederek coşan ünlü isimlerin yanı sıra Enrico Macias’ın gittiği her yere giderek adeta onu takip eden Yunanistan’ın Girit Adası’nda yaşayan bayan hayranı Anastasia Math dikkatleri üzerine çekti. Her iki gecede de sahneye çıkarak sanatçıya çiçek veren hayranı Enrico Macias’ı bir gölge gibi takip ettiğini söyledi.

Konserin sonunda ise Perihan Savaş ve oğlu Savaş Zafer sanatçıyı ayakta alkışladılar…

Sakallı Mehmet Ali Erbil

Yakında bir drama dizide rol alacağını belirten Mehmet Ali Erbil’de dizi için uzattığı sakalları ve bıyığı ile dikkat çekti. Sakalları ile oldukça yaşlı bir görüntüye bürünen sanatçı “dizi projesi için sakal bıraktım. Orada bir babayı canlandırıyorum, nasıl ama sakallar yakışmış mı?” diye sordu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑