GÜNCEL

8 yaşındaki çocuğu kaynar su ile haşladı

Konya'da üvey annesi tarafından vücuduna kaynar su döküldüğü iddia edilen 8 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı

10 Mart 2013 Saat: 19:19
8 yaşındaki çocuğu kaynar su ile haşladı
8 yaşındaki çocuğu kaynar su ile haşladı
Vücudunda yanıklar olan erkek çocuğu A.A. (8), dedesi Rahim A. (64) tarafından Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne kaldırıldı. Küçük çocuk burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Dede Rahim A, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, imam olan oğlu Abdulmuttalip A’nın (34) eşinden ayrıldıktan sonra torunu A.A’ya kendisinin bakmaya başladığını söyledi. Ancak bugün okul çıkışında torununun babası tarafından alınarak Karapınar ilçesine götürüldüğünü anlatan Rahim A, daha sonra oğlunun kendilerini arayarak A.A’yı Karatay ilçesinde bir yere bıraktığını söylediğini aktardı. 

Dede Rahim A, "Benim öz oğlum, torunumun da babası telefonla bizi arayıp ’A.A’yı bıraktım’ dedi. Biz de torunumu söylenen yerde dakikalarca aradık. Bulduğumuzda ise vücudunda yanıklar vardı" diye konuştu. Bunun üzerine çocuğu hemen hastaneye götürdüklerini anlatan Rahim A, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Üvey annesi Tuğba A, banyo yaptırma bahanesiyle çocuğun vücuduna kaynar su dökmüş. İmam olan oğlum, gelinimden ayrıldıktan sonra torunuma biz baktık. Yıllarca gözüm gibi baktığım torunumu ne hale getirmişler. Sözde çocuğu hastaneye götürmüşler. Torunumu, babası bu vaziyette terk edip gitmiş. Hem oğlumdan hem de eşinden şikayetçiyim. Bu nasıl imam? Böyle imam olur mu? Torunum, baba sevgisinden mahrum kalmasın diye kaç defa oğluma gelip gitmesini söyledim. Torunum baba sevgisi yaşasın diye ilçe müftüsüne bile oğlumu şikayet ettim. Çok üzgünüm." Rahim A, torununun kendisine, üvey annesinin üstüne kaynar su döktüğünü ve durumu babasına anlatınca da babasının (üvey annen öyle bir şey yapmaz) dediğini aktardı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑