GÜNCEL

Abdullah Cömert davasında gerginlik

Gezi Parkı eylemleri sırasında polisin attığı gaz fişeği kapsülünün isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Abdullah Cömert, davanın ilk duruşması gergin başladı.

4 Temmuz 2014 Saat: 12:37
Abdullah Cömert davasında gerginlik
Abdullah Cömert davasında gerginlik

Hatay'daki gezi eylemleri sırasında 3 Haziran'da polis tarafından atılan gaz fişeği kapsülünün kafasına  isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Abdullah  Cömert'in ölümüne ilişkin Hatay 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşma gerin başladı. Duruşmaya  gaz fişeğini kasıtlı olarak ateşlemekle suçlanan tutuksuz sanık polis memuru A.K. ile Cömert ailesi ve avukatları katıldı.
CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ve İşçi Partisi Genel BaşkanYardımcısı Bayram Yurtçiçek de duruşmayı takip etmek üzere adliye gelirken, Cömert ailesi adliyeye girişte polislere tepki gösterdi. Adliye önünde toplanan bir grup slogan attı.
Mahkeme salonunun fiziki şartlarından dolayı içeriye Cömert'in birinci derece yakınları, milletvekili ve avukatlar alınırken İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Yurtçiçek içeriye alınmamasına tepki gösterdi. Kısa süreli arbedenin ardından Yurtçiçek de duruşma salonuna alındı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑