GÜNCEL

Acı görüntüler günyüzüne çıktı

Dün akşam alevlere teslim olan 142 yıllık binanın bugün havadan çekilen fotoğrafları, yangının boyutunun görünenden daha büyük olduğunu ortaya koydu

23 Ocak 2013 Saat: 14:31
Acı görüntüler günyüzüne çıktı
Acı görüntüler günyüzüne çıktı

Alevlerin yuttuğu Galatasay Üniversitesi'nin tarihi binasının bugün havadan çekilen fotoğraflarında, çatının tamamen yok olduğu ve binanın alt katlarında da çok büyük hasarın olduğu görülüyor.

142 yıllık tarihi binanın içini baştan başa kaplayan is karanlığı, yürekleri yakıyor.
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ KUCAK AÇTI
Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), dünkü yangın sonrası Galatasaray Üniversitesi’nde eğitimin aksamaması için kampanya başlattı.
BAU’den yapılan açıklamaya göre, Galatasaray Üniversitesi’nde dün çıkan yangının acısını dindirmek adına BAU yönetiminin de destek verdiği "Üniversitem Üniversitendir" başlıklı kampanya düzenlenmesi kararlaştırıldı.
Eğitimin aksamaması adına imkanların seferber edileceği kampanya kapsamında, BAU’nun Beşiktaş ve Galata’da yer alan derslikleri ile Beşiktaş’ta yer alan Barbaros Kütüphanesi, Galatasaray Üniversitesi öğrenci ve akademisyenlerinin kullanımına açılacak.
Galatasaray Üniversitesi’nin, yaralarını en kısa sürede saracağını vurgulayan  BAU Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, şunları söyledi: " Tüm olanaklarımızı Galatasaray Üniversitesi camiasına sunmaya hazırız. Derslerinin aksamaması için kapılarımızı açıyoruz. Galata’da henüz yeni inşa ettiğimiz yerleşkemizdeki 25 derslik de Galatasaray Üniversitesi’nin kullanımına açıktır."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑