GÜNCEL

Acıgöl'de Soba Faciası 3 Ölü

Nevşehir'in Acıgöl İlçesi'nde, ısınmak için yakılan sobadan sızan karbonmonoksit gazı, aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden oldu

28 Ocak 2013 Saat: 14:10
Acıgöl'de Soba Faciası 3 Ölü
Acıgöl'de Soba Faciası 3 Ölü
Nevşehir'in Acıgöl İlçesi'nde, ısınmak için yakılan sobadan sızan karbonmonoksit gazı, aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden oldu.
Yukarı Mahalle Fatih Caddesi'nde kiraladıkları eve, dün gece Karapınar Beldesi'nden taşınan işçi 35 yaşındaki İsa Bulduk, 6 aylık hamile eşi 28 yaşındaki Şadiye Bulduk ile birlikte kömür sobasını yakarak 2 yaşındaki çocukları Sami Bulduk'la aynı odada uyumaya başladı.
Bu sabah ziyarete gelen ağabeyi Hasan Bulduk, kapıyı açan olmayınca pencereden içeri girdiğinde kardeşi İsa, yengesi Şadiye ve yeğeni Sami'nin cesetleri ile karşılaştı. Durumun polise bildirilmesi üzerine, Acıgöl Cumhuriyet Savcısı gelerek ön inceleme yaptı.
ANNE İKİZLERE HAMİLEYDİ
6 aylık biri erkek, diğeri de kız ikiz çocuklara hamile olduğu belirtilen anne Şadiye ile, eşi İsa ve 2 yaşındaki Sami Bulduk'un cesetleri otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 3 kişilik ailesinin sobadan sızan karbonmoniksiit gazından zehirlenerek öldükleri belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ifade edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑