YAŞAM

Açlıktan ölmek üzere olan Kangal cinsi köpeğe yardım eli

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde sahibi tarafından çöplüğe terk edildiği düşünülen köpek hayvansever vatandaşlar tarafından bulundu. Açlıktan ölmek üzere olan köpek veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

21 Ekim 2017 Saat: 10:22
Açlıktan ölmek üzere olan Kangal cinsi köpeğe yardım eli
Açlıktan ölmek üzere olan Kangal cinsi köpeğe yardım eli

İstanbul’dan Şarkışla’ya tatile gelen Tolga Erdem ilçe çöplüğünde bitkin ve zayıf halde ölmek üzere olan Kangal köpeğini gördü. İlçe merkezine giden Erdem, vicdanı rahat etmeyince tekrar çöplüğe giderek Şarkışla Belediyesinden yardım istedi. Çöplüğe gelen belediye ekipleri ölmek üzere olan köpeği alarak Sivas’taki bir veterinere getirdi. Yapılan tedavisinde uzun süre aç ve susuz kaldığı belirlenen köpeğe su ve yemek verildi. 8 yaşında olduğu belirlenen ve 20 kiloya kadar düşen Kangal köpeğitemizlenerek tedaviye alındı.

Açlıktan ölmek üzere olan Kangal cinsi köpeğe yardım eli

Köpeği ölmek üzereyken çöplükte bulan Tolga Erdem, “Sivas’a tatil için gelmiştim. Sarkışla’dan Sivas merkeze gelirken köpeği yaralı bir vaziyette Şarkışla çöplüğü denilen bölgede gördüm. Ben ilk gördüğümde köpeğin öldüğünü düşünmüştüm. Daha sonra biraz yiyecek ve su verdim. Sivas’a gelmem gerekiyordu Sivas’a geldim tekrar Şarkışla’ya dönüş yaptım. Eda arkadaşımla iletişim kurdum ve köpeği Sivas’a getirdik” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑