EKONOMİ

Acun'un 47 metrelik sıfır yatının fotoğrafı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı’nın 47 metrelik sıfır yatı ortaya çıktı. Ilıcalı, yeni aldığı yatına voleybol sahası ve tenis kortu da ekletiyor.

6 Nisan 2024 Saat: 10:36
Acunun 47 metrelik sıfır yatının fotoğrafı ortaya çıktı.
Acun'un 47 metrelik sıfır yatının fotoğrafı ortaya çıktı.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’yi satın alarak kulüp başkanlığı da yapmaya başlayan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, spor zevkini yeni satın aldığı yatına da taşıyor. Ilıcalı, ilk başta yatına futbol sahası yaptırmayı planlarken, bu projenin daha sonra ayak tenisi ve voleybola çevrildiği öğrenildi.

Ilıcalı için Mengi Yay tarafından inşa edilen ve adını kızlarının isimlerinin ilk harflerinden alan BALMY’nin voleybol ve ayak tenisi kısmının inşasına başlanıyor.

foto1.jpg

HaberDenizde.com’un iddiasına göre, projeyi üstlenen REM Marine’yi ziyaret eden Ilıcalı, sahanın tasarım ve yapımı hakkında bilgi aldı. Sahanın ön güvertede açılır kapanır şekilde yapılacağı belirtildi.

YAT 14.5 KNOT HIZA ULAŞABİLİYOR

Üç yılda inşa edilen BALMY adlı yatta ayrıca 10 metrelik havuzu da bulunuyor. Dış dizaynı VYD Studio, iç dizaynı ise Red Yacht Design tarafından yapılan yat, her iki tarafında geniş balkonlu salon, ana ve üst güverte arka oturma alanlarına sahip.

Çelik ve alüminyumdan üretilen 47.2 metre uzunluğunda ve 8.8 metre genişliğindeki tekne 14.5 knot hıza ulaşabiliyor. İki dizel makineden güç alan yat, beş odasında 10 misafiri ağırlayabiliyor. Gemide 7 mürettebat görev yapacak.

foto4.jpg

foto5.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑