SİYASET

“Aday gibi çalışacağız”

CHP Kocaeli İl Örgütü’nün milletvekili aday adaylarını tanıttığı programda verilen mesaj, listede yer almayı gözetmeksizin herkesin parti için çalışacağı yönünde oldu

13 Mayıs 2018 Saat: 15:13
“Aday gibi çalışacağız”
“Aday gibi çalışacağız”

“Aday gibi çalışacağız”

CHP Kocaeli İl Örgütü’nün milletvekili aday adaylarını tanıttığı programda verilen mesaj, listede yer almayı gözetmeksizin herkesin parti için çalışacağı yönünde oldu

CHP Kocaeli İl Başkanlığı Otel Asya’da düzenlediği toplantı ile milletvekili aday adaylarını tanıttı. 44 aday adayından sadece Ferhan Şensoy’un mazeretli olarak programa katılamadığı öğrenildi. Programın açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 24 Haziran seçimlerinin erken değin baskın seçim olduğunu ifade etti.

“BAĞLI KALACAĞIM”

Genel merkezden, Kocaeli’deki 13 adayı belirlemek için örgüt içerisinde görüşme yapılması gerektiği yönünde bir yazının geldiğini belirten Sarıbay, “Tüm örgüt kademelerimizle birlikte bir sıralama yapmaksınız 13 isim belirleyeceğiz. Örgütümün kurullarından gelen isimlere bağlı kalacağım” diye konuştu.

“ALEYHTE ÇALIŞMA YAPMAYIN”

Aday adaylarından, ilçe örgütlerinden gelecek olan listelerde yer alıp almadıkları yönünde soru sormamalarını rica eden Sarıbay, “Hangi liste çıkacak bilmiyorum. Ancak tüm aday adayı arkadaşlarımdan rica ediyorum. Aday olmadığı zaman partimizin aleyhine çalışmayacağına söz versinler” açıklamasında bulundu.

“KİMSENİN HAKKI YOK”

Tüm aday adaylarının, aday gösterilmişçesine çalışması gerektiğini vurgulayan Sarıbay, “Memleket elden giderken kimsenin ‘Ben olmazsam olmaz’ deme hakkı yok. Herkes konuştuğunun, ettiği lafın nereye gideceğini ölçecek. Sizler aday olmasanız bile bu partinin aday adayısınız. Bu bile büyük şereftir” dedi.

ORTAK MESAJ

Sarıbay’ın açılış konuşmasının ardından aday adayları kendilerini tanıtarak partililere partililere hitap etti. Hazırlanan öz geçmiş sunumları eşliğinde neden başvuruda bulunduklarını açıklayan aday adaylarının verdiği ortak mesaj, listede yer almasalar bile aday gösterilmiş gibi parti için çalışacakları yönünde oldu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑