GÜNCEL

Adayların Rekabeti Sosyal Medyada da Sürüyor

Artık sona yaklaşılan 31 Mart Yerel Seçimleri; uzun süredir ülke gündeminde. Seçim gündeminde en çok yer bulan konulardan biri ise, adaylar. Bu seçimde de adayların hem kendini tanıttığı hem de seçmenler tarafından yorumlandığı mecra sosyal medya old

25 Mart 2024 Saat: 12:45
Adayların Rekabeti Sosyal Medyada da Sürüyor
Adayların Rekabeti Sosyal Medyada da Sürüyor

MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya dinleme platformu DigiLUP verilerine göre, sosyal medyada son 1 ayda en fazla konuşulan konular arasında yerel seçim var. Yerel seçim ile ilgili yapılan 10 milyonlarca paylaşımda özellikle Büyükşehir Belediye Başkan Adayları’na dair gelişmeler ve yorumlar öne çıkıyor.

MTM’nin, DigiLUP teknolojisi ve uzman kadrosuyla gerçekleştirdiği, Büyükşehir Belediye Başkan Adayları’nın sosyal medya yansımalarına dair araştırmanın detayları haberimizde.

Bazı iller öne çıktı

DigiLUP platformunda yapılan incelemede, adayların; Twitter’da İsim, Mention ve Hashtagleri taranarak, son 1 ayda sosyal medyaya yansıyan ileti sayıları tespit edildi.

Ulaşılan verilere göre bazı illerin öne çıktığı görüldü. Yerel seçim gündeminde; İstanbul, Ankara, İzmir’in yanı sıra, Şanlıurfa, Hatay, Adana da Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ile en fazla konuşulan iller oldu. Adaylarıyla sosyal medyada en fazla konuşulan iller arasında ayrıca; Antalya, Gaziantep, Bursa, Eskişehir var.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑