MODA

Adidas = Pharrell Williams

Pharrell Williams’ın Adidas Originals ile birlikte hazırladığı Pharrell Williams = Adidas Originals, sıra dışı renkleriyle bizi bekliyor.

4 Mart 2015 Saat: 11:11
Adidas = Pharrell Williams
Adidas = Pharrell Williams

Robin Thick ile daha önce “blurred lines” adlı düetiyle tanıdığımız pharrell müzik, anlaşılan modellikten sonra moda alanında da sıra dışı hünerlerini sergileyecek.

Pharrell Williams = Adidas Originals

Aynı zamanda sıra dışı bir tarzı olan pharrell, devasal şapkalarıyla karşımıza cıkmıştı. Kendisinin Adidas spor ayakkabı çalışmaları beklenmedik bir durum. Eğlenceli kişiliğini koleksiyonda da gösteren pharrell William’sın bu tasarımları ses getirecek gibi görünüyor.
Adidas originals isminden de anlaşılacağı üzere orjinal tasarımları marjinal formlarıyla rahatlığı sıradanlaştırmıyor. Bir eşofmanı bir spor ayakkabıyı giymeye kıyamayacağınız güzellikte tasarlayan firma, bu ortaklıkta model değil renkler üzerinde durmuş klasik adidas modelini doğanın tüm renkleri ile renklendirmiş .

Pharrell Williams Adidas Originals modası

Siz de klasik adidas’tan vazgeçmem ama biraz sıra dışı olsun diyorsanız koleksiyona bir göz atın derim. Bu güzel çalışmayı ve ortaklığı kutluyoruz. Adidasın sonraki ortaklığını sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

    

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑