YAŞAM

Adliyeden kaçan zanlılar kıskıvrak yakalandı

Adanada yakınlarının yardımıyla adliyeden kaçan 2 zanlı, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Polis kendilerine direnen 2 zanlı ile 3 yakınını göz yaşartıcı sprey ile etkisiz hale getirip gözaltına aldı.

24 Ekim 2012 Saat: 16:08
Adliyeden kaçan zanlılar kıskıvrak yakalandı
Adliyeden kaçan zanlılar kıskıvrak yakalandı
Edinilen bilgiye göre, bir suçtan gözaltına alınan 2 zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adliyesi'ne sevk edildi. Adliye binasına getirilen 2 zanlı, yakınları polisi engelleyince adliye binasının karşı tarafındaki Tepebağ Mahallesi ara sokaklarına girdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda ekip sevk edilerek, zanlıların kaçtığı alan kuşatıldı.

Tepebağ Mahallesi muhtarlığı civarında görülen zanlılar, izlerini kaybettiremedi. Kısa süren kovalamacanın ardından yakalanan 2 zanlı, gözyaşartıcı sprey ile etkisiz hale getirilerek ekip aracına bindirildi. Bu sırada şahısların adliyeden kaçmasına yardım eden yakınları da olay yerine gelerek polisle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine 3 kişi gözyaşartıcı spreyle etkisiz hale getirilip, kaçan 2 zanlı ile birlikte 5 Ocak Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑