SİYASET

Ahlaksızlık iddiaları yargıya gidecek

AKP Sakarya İl Teşkilatı'ndaki ahlaksızlık iddiaları yargıya taşınıyor

2 Mayıs 2016 Saat: 15:02
Ahlaksızlık iddiaları yargıya gidecek
Ahlaksızlık iddiaları yargıya gidecek

Kendisini AKP Sakarya İl Kadın Kolları üyesi olarak tanıtan bir kullanıcı, bazı AKP'li belediye başkanları ve yöneticilerin, bazı kadınlarla yasak ilişkilerinin olduğu yönünde çarpıcı iddialarda bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan AKP Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, bu isimde bir üyelerinin bulunmadığını, konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. Kendisini AKP Sakarya İl Kadın Kolları üyesi olarak gösteren Hatice Keskin adlı Twitter kullanıcısı, hafta sonu ardı ardına yaptığı paylaşımlarla  AKP’li  belediye başkanları ve yöneticiler hakkında yasak aşk iddialarında bulundu.

AKP Sakarya İl Başkanlığı, paylaşımlar sonrasında Twitter hesabından, “AKP Sakarya il Kadın Kolları Yönetimlerinde bu isimde bir yönetici bulunmamaktadır. İlgili hesapta ismi geçen muhataplar söz konusu şahıs ve hesap ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklardır. Sahte hesaplar üzerinden iftiralarla toplum algısı oluşturmaya çalışanlar, partimizi ve partimiz mensubu kişileri yıpratmaya çalışanlar, hedef alanlar hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır. Hizmet ettiği odaklar belli olan bu kişi veya kişiler yargı önünde hesap vereceklerdir” açıklamasında bulundu.

AKP Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ise hesabın sahte hesap olduğunu söyleyerek, "Gerek AKP Kadın Kolları’nda, gerekse partimizin hiçbir kademesinde H.K. adında bir partilimiz yok. Hesap da sahte hesap. Paylaşımların yurtdışından yapıldığını sanıyoruz. Bununla ilgili olarak da muhatap sahibi olan partililer konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklar" dedi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑