SİYASET

Ak Parti Erzincan'da o isim listeye giremedi!

Ak Parti'de adaylığına kesin gözüyle bakılan bazı isimler listeye giremedi. Bu isimlerden biri de Süleyman Karaman oldu.

8 Nisan 2015 Saat: 11:35
Ak Parti Erzincan'da o isim listeye giremedi!
Ak Parti Erzincan'da o isim listeye giremedi!

k Parti'de geniş bir yelpazede şekillenen aday listelerinde bazı illerde de şaşırtan sonuçlar yaşandı. Adaylığına kesin gözüyle bakılan ve hem özgeçmişinde yer alan hizmetleri hem de temayül yoklamasında ön sıralarda yer alması beklenen bazı isimler aday olarak gösterilmezken yerlerine sürpriz isimler listeye girdi. O isimlerden birisi de Süleyman Karaman oldu.

KARAMAN LİSTEDE YOK

TCDD Genel Müdürlüğünden istifa ederek adaylık sürecinde Erzincan'dan Milletvekili adayı olan Süleyman Karaman Başbakan Davutoğlu tarafından 2 kişilik aday listesine konulmadı. Karaman'ın temayül yoklamasında en yakın rakibine büyük bir fark attığı biliniyordu. 

TCDD ONUN DÖNEMİNDE ÇAĞ ATLADI

Öte yandan Karaman ismi Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü ile tanındı. Karaman'ın görev süresi boyunca Demiryollarında adeta devrim gibi adımlar atıldı. Hızlı Tren uygulamalarını tüm ülkede yaygınlaştırma seferberliği Karaman döneminde başlatılırken buna uygun ray ve gar teknolojileri de hızla tüm illere entegre edilmişti. Karaman'ın son dakikaya kadar kesin gözüyle bakılan Milletvekilliği, aday listesine girememesi ile gerçekleşmemiş oldu.

Hür Haber imzalı haberler kaynak gösterilse dahi aktif link verilmeden kullanılamaz 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑