SAĞLIK

Akademi Hastanesi ile Lastik-İş anlaştı

Kocaeli’nin önde gelen sağlık kurumlarından Akademi Hastanesi ve Lastik-İş Sendikası arasında anlaşma imzalandı

3 Haziran 2016 Saat: 16:53
Akademi Hastanesi ile Lastik-İş anlaştı
Akademi Hastanesi ile Lastik-İş anlaştı

Sendika üyeleri ve birinci derece yakınları artık Akademi Hastanesi hizmetlerinden faydalanabilecek. Akademi Hastanesi ve önde gelen sendikalarından Türkiye, Petrol, Kimya ve Lastik İşçileri Sendikası (Lastik-İş) arasında anlaşma imzalandı. Kurumlar arasında 30 Mayıs Pazartesi günü imzalanan anlaşmaya göre, 1 Haziran 2016 itibariyle, sendika üyeleri ve birinci derece yakınları hastanenin tüm hizmetlerinden yararlanabilecek.

ANLAŞMA BİR YIL GEÇERLİ OLACAK

Kocaeli Özel Akademi Hastanesi, kurumsal bir kimlikle, en iyi alt yapı, tıbbi donanım ve çağdaş teknolojiyi kullanarak tecrübeli ve güler yüzlü bir ekiple hasta haklarına saygılı, tıbbi etik ve deontolojiye uygun hizmet veren, bu hizmeti verirken Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uyarak ve etkinliğini sürekli iyileştirerek personelin aktif katılımı ile bir takım ruhu içerisinde çalışan, Akademi Hastanesi anlaşma yaptığı kurumlara her gün bir yenisini ekliyor. Hastane, Lastik-İş ile imzaladığı anlaşmayla sendika üyeleri ve birinci derece akrabaları bir yıl boyunca hastanenin tüm olanaklarından faydalanabilecek.

“KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ ALABİLECEKLER”

Konu ile alakalı kamuoyunu ve Lastik- İş sendikası üyelerini bilgilendirmek amacıyla bir açıklama yapan Akademi Hastanesi yönetim kurulu başkanı Kubilay Kırman, “Bizler Akademi Hastanesi olarak kentimizde yaşayan herkesin sağlık alanında en kaliteli hizmet anlayışıyla buluşmasını hedefliyoruz. Köklü sendikalardan Lastik-İş ile yaptığımız anlaşma da bu kapsamdadır. Artık Lastik- İş sendikası üyeleri ve birinci dereceden yakınları Akademi Hastanesi’nde pek çok konuda kaliteli sağlık hizmeti alabilecekler” dedi

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑